• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik endometrit

Ayay4501

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
219
27
98
48
Merhabalar, ben histeroskopi ile poliplerimi aldırmıştım, patoloji sonucumda polip dısında kronik endometrit dokuya rastlandı yazıyor, ameliyatı yapan prof dr bu patoloji sonucunun temşz oldugunu o yazının önemsiz ve endometrit yazıyor ama dedigimde poliplerden dolayı hasardır o, diyip önemsiz diyip konuyu kapattı. Bugun gittigim tüp bebek doktoru ise patoloji sonucunu görünce ilaçla tedavi gerektiren ciddi bir durum oldugunu söyledi. Moralim cok bozuk, bunu önceden bilmeliydim, Hangisi doğru söylüyor?yaşayan varmı? Baska anlasılacak birtesti yokmu?

Merhabalar bende yeni histereskopi oldum ama sizde ne gibi sorun var dediler ne ilaç uygulaması öneriyorlar bence direk tüp bebek başlangıcı yapabilirler bende de şuan direk tüp bebek denildi ki ben 8 aylık evliyim bir düşük yaşadım 3 aylık bebeğim canlı doğum oldu bir anda bebek kanala girdi ve doğum gerçekleşti. Kendiliğinden gebe kalmıştım oysaki fakat şuan işler terse döndü amh düşük erken menopoza girme riski yüksek hemen tüp bebek dediler yaş 33 amh 0.28 sen amh baktirdin mi

Merhabalar, ben histeroskopi ile poliplerimi aldırmıştım, patoloji sonucumda polip dısında kronik endometrit dokuya rastlandı yazıyor, ameliyatı yapan prof dr bu patoloji sonucunun temşz oldugunu o yazının önemsiz ve endometrit yazıyor ama dedigimde poliplerden dolayı hasardır o, diyip önemsiz diyip konuyu kapattı. Bugun gittigim tüp bebek doktoru ise patoloji sonucunu görünce ilaçla tedavi gerektiren ciddi bir durum oldugunu söyledi. Moralim cok bozuk, bunu önceden bilmeliydim, Hangisi doğru söylüyor?yaşayan varmı? Baska anlasılacak birtesti yokmu?
Benim devlette tedavim sürüyor İstanbul'da isen Zeynep Kamil Hastanesi'ne muhakak görünmeni tavsiye ederim bende orda tedavi oluyorum

Antibiyotik tedavisi olmaniz gerekiyor yanlis bilmiyorsam endometriti.. bence tedaviniz tamamlanip iltihap gecmeden tup bebek tedavisine baslamayin ne olur ne olmaz

Merhabalar bende kronik endometrit çıktı biyopsi yapılmıştı ve önemsiz birşey değil doktorum antibiyotik tedavisine başlamıştı bebeğin tutunmama sebebi de olabiliyor yaklaşık 2 hafta kadar önce tekrar biyopsi yapıldı ve sonucum temiz geldi şimdi transfere hazırlanıyorum ben yani bende biyopsi yapıldı kronik endometrit çıktı antibiyotik tedavisi yapıldı tekrar biyopsi yapıldı sonuç temiz mutlaka tedavi görün

Merhabalar bende kronik endometrit çıktı biyopsi yapılmıştı ve önemsiz birşey değil doktorum antibiyotik tedavisine başlamıştı bebeğin tutunmama sebebi de olabiliyor yaklaşık 2 hafta kadar önce tekrar biyopsi yapıldı ve sonucum temiz geldi şimdi transfere hazırlanıyorum ben yani bende biyopsi yapıldı kronik endometrit çıktı antibiyotik tedavisi yapıldı tekrar biyopsi yapıldı sonuç temiz mutlaka tedavi görün
Merhabalar peki bununla ilgili ek masraflar ne çıktı biyopsi vesaire pahalı işlemler mi

Back
X