Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Ekim ayında çektirmiştim ben de de aynısı yazıyor Emaar sonucu için normal dediler siz ne için çektirmiştiniz ne gibi belirtileriniz olduHerkese merhabalar, beyin mr sonucumda parsıyel empty sella izlenmiştir yazıyor ne oldugunu bilen varmı ,mr sonucunda boyle ibare olup yasanan belırtiler yasayan oldu mu cok tesekkur ederim.
Benim sol gozumde segirme oluyordu birde kafamda sersemlik oluyordu ya peki sizin neden cektirmistinizBen de Ekim ayında çektirmiştim ben de de aynısı yazıyor Emaar sonucu için normal dediler siz ne için çektirmiştiniz ne gibi belirtileriniz oldu
Benimde kafamda tarif edemeyeceğim bir sersemlik vardı 2 ay hiç geçmedi çok kötüydü ama bana vestibüler migren tanısı kondu mr normal dediler…Benim sol gozumde segirme oluyordu birde kafamda sersemlik oluyordu ya peki sizin neden cektirmistiniz
Size ne dedi bu konu hakkındaBenim sol gozumde segirme oluyordu birde kafamda sersemlik oluyordu ya peki sizin neden cektirmistiniz
Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Benim de başım sersemleşiyo, kalbim kafamda atıyor gibi oluyor ve uyuşma oluyor. Vucudum bi tuhaf oluyor bunlar olurken. Mr ve eeg de bişi çıkmadı.Benimde kafamda tarif edemeyeceğim bir sersemlik vardı 2 ay hiç geçmedi çok kötüydü ama bana vestibüler migren tanısı kondu mr normal dediler…
Şimdi migren ilacı kullanıyorum o şekilde geçti
Benim eeg biraz bozuk çıktı zaten epilepsi geçmişim vardı ama bu durumun bunla alakası yok dedi doktor…Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Benim de başım sersemleşiyo, kalbim kafamda atıyor gibi oluyor ve uyuşma oluyor. Vucudum bi tuhaf oluyor bunlar olurken. Mr ve eeg de bişi çıkmadı.
Bende de bu cıktı baş dönmesi şiddetli baş ağrısı sersemlik gittim ilk doktora acaba gebeliğe engel bir durum muBenimde kafamda tarif edemeyeceğim bir sersemlik vardı 2 ay hiç geçmedi çok kötüydü ama bana vestibüler migren tanısı kondu mr normal dediler…
Şimdi migren ilacı kullanıyorum o şekilde geçti
Bende baş dönmesi atakları oluyordu sene de bir 6 ayda bir bende gebeliğe engel bir durum olmadı hatta hamileykende atak yaşadım ama doğumdan sonra oldu o sersemlik haliBende de bu cıktı baş dönmesi şiddetli baş ağrısı sersemlik gittim ilk doktora acaba gebeliğe engel bir durum mu
Merhabalar,
Bende az önce MR sonucumda aynı tanıyı gördüm, “parsiyel empty sella”, yarın doktorumla görüşeceğim. Önemli değildir umarım