• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmakta yanma hissi ?!

PinkMermaid

👨‍👩‍👧‍👦
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
3.683
6.172
158
Merhaba Kk hatunları, yaklaşık 1 haftadır gözlemlediğim bir durum var; el parmaklarımda ara ara yanma hissi yaşıyorum , nedeni sizce ne olabilir, ciddi birşey midir ? Yarın sabaha randevu aldım ama daha önce bu durumu yaşayanınız varsa lütfen yazsın ?

Not: 13 aylık bebeğim var, emzirirken pışpış yapıyorum bir elimle ve diğer elim de başının altında kalıyor,bebeğim yaklaşık 10 kg . Sizce sinir sıkışması gibi birşey midir ?

Ayrıca hipotiroid hastasıyım, tsh ya da t3,t4 değerlerindeki yükseklik ya da düşüklük bu duruma yol açmış olabilir mi ?

Benim de sırtımda oluyor o yanma, ben de sinir sıkışmasından şüpheleniyorum ama randevu aldım.
Haftaya belli olacak,
Geçmiş olsun inşallah ciddi bir durumumuz yoktur.

Merhaba Kk hatunları, yaklaşık 1 haftadır gözlemlediğim bir durum var; el parmaklarımda ara ara yanma hissi yaşıyorum , nedeni sizce ne olabilir, ciddi birşey midir ? Yarın sabaha randevu aldım ama daha önce bu durumu yaşayanınız varsa lütfen yazsın ?

Not: 13 aylık bebeğim var, emzirirken pışpış yapıyorum bir elimle ve diğer elim de başının altında kalıyor,bebeğim yaklaşık 10 kg . Sizce sinir sıkışması gibi birşey midir ?

Ayrıca hipotiroid hastasıyım, tsh ya da t3,t4 değerlerindeki yükseklik ya da düşüklük bu duruma yol açmış olabilir mi ?
Sinir sıkışması,b12 vitamin eksikliği,şeker ve tiroid yapabilir yanma,karıncalanma vs gibi belirtiler.

Benim de sırtımda oluyor o yanma, ben de sinir sıkışmasından şüpheleniyorum ama randevu aldım.
Haftaya belli olacak,
Geçmiş olsun inşallah ciddi bir durumumuz yoktur.

Hmm inşallah ciddi birşey değildir, ikimize de geçmiş olsun o zaman . Teşekkürler cevap verdiğiniz için.
Sinir sıkışması,b12 vitamin eksikliği,şeker ve tiroid yapabilir yanma,karıncalanma vs gibi belirtiler.
Anladım, hipotiroid var bende ondan olabilir belki , yarın kan tahlili yaptıracağım, bakalım...şeker falan olmasın da..

Cevap için teşekkürler, profil fotonuz da harika, eskiden böyle kartpostallar vardı üzeri simli, onlar aklıma geldi çok severdim artık pek yok sanırım..

Netten karpal tünel sendromunu araştır bende var şuan da ama doğum dan sonra geçmiş ti ilk kızımda hamileyken genellikle olur bende bi nevi sinir sıkışması

Netten karpal tünel sendromunu araştır bende var şuan da ama doğum dan sonra geçmiş ti ilk kızımda hamileyken genellikle olur bende bi nevi sinir sıkışması
Hmm anladım, uzun süre emzirmekten de olur mu acaba, oturur vaziyette emziriyorum ve bebeğim 10 kg . Bir kolum altta kalıyor ve diğer elimle poposuna pışpış yaparken diğer elimle sırtını sıvazloyorum, annelik işte...(:

Ee sizin önceden nasıl geçti ? Şimdi niye tekrar oldu ?

Hamileyken ödem sislik oluşuyor ondan dolayı oluyor bende daha sonra kendiliğinden geciyor

Uzun süre emzirmektende kaynaklanır
gecmis olsun.için rahat etmezse cerrahdan randevu al görüş açısı olur senin için
maşallah sağlıkla büyüt bebeğini canım

Hamileyken ödem sislik oluşuyor ondan dolayı oluyor bende daha sonra kendiliğinden geciyor

Uzun süre emzirmektende kaynaklanır
gecmis olsun.için rahat etmezse cerrahdan randevu al görüş açısı olur senin için
maşallah sağlıkla büyüt bebeğini canım
Evet canım haklısın, uzun süre emzirmek yapabilir,yarın dahiliyeye gideceğim önce bir tiroid değerime baktıracağım.

Sen de sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah doğumuna az kalmış. Doktorum hamileyken bana magvital diye bir toz içecek vermişti ödem ve şişlik olmasın diye, sen de bunu bir doktoruna danış istersen, ben faydasını görmüştüm (;

Sen bence birde ilaclinr cektir. Misal ben MS hastasiyim ayni dedigin seyler bendede vardi. Meger atak baslangiymis haberim yokmus.

Benim avuc iclerime kadar yaniyor vitamin eksikliginden diye biliyorum

Merhaba çok zaman geçmiş ama ben de şu anda ara ara parmaklarimda yanma hissi yaşıyorum sizinki neyden kaynaklanıyormuş

Back