58 kilo bi hatun olmama ragmen bu parmaklaı kıskandım :85:
şımarttınız beni!
yarın sağ elimi de koyayım bari. bu sol elimdi :)
ama ben de 58 kilo olmanızı kıskandım, yalan yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
58 kilo bi hatun olmama ragmen bu parmaklaı kıskandım :85:
şımarttınız beni!
yarın sağ elimi de koyayım bari. bu sol elimdi :)
ama ben de 58 kilo olmanızı kıskandım, yalan yok :)
tebrik ediyorum siizi gercekten daglar kadar fark var.şuanda kaç kilosunuz
oncelikle tebrik ederim benimde vucudumda gr degismeyen yuzum ellerim ayaklarim en cokda buna kil oluyorum herkes emanet vucut gibi duruyor diyorbende boy aynasinda bakdim kendime hakketende oyleymisimbende aynen senin gibi besleniyorum bende veririm insallah senin gibi
verirsin mutlaka ama bazı şeyler de genetik arkadaşım. mesela benim de ayak bileklerim incelmiyor kütük gibiler
annem tığ gibi hatundur ama onun da ayak bilekleri böyle incecik narin değil. benim de olamayacak o yüzden sanırım. ona çekmişim.
demem o ki, biz sağlıklı kilolarda olalım da gerisi çok da mühim değil. kabullenmemiz lazım kendimizi. çok şükür elimiz ayağımız tutuyor. varsın biraz kalın olsunlar
valla tebrik ediyorum seni. çok güzel vermişsin. bu arada ellerin çok güzel gözüküyor. uzun parmakları hep kıskanmışımızdır.
az önce diğer sayfada yazmışsın akşam 5 den sonra yemiyorum ben bunu yapamıyorum. birşeyler dürtüyor resmen. bi başladın mı da arkası geliyor. o işi beceremiyorum. tek sıkıntım bu. bir çok yerde okumuştum. öğünleri 8-5 arası sıkıştırıyorlar. akşam yemeyince kolay kilo veriliyor.
Zayıflamaya çalışan arkadaşlar için hem motivasyon olsun hem de yüzleri gülümsetebilecek bir espri olsun istedim.
Bu 2 el de bana ait. İlk foto 2013 eylülden, ikinci foto ise 2014 mart.
Eki Görüntüle 1052537 Eki Görüntüle 1052536
Sevgiler ve hepinize kolaylıklar!
Zayıflamaya çalışan arkadaşlar için hem motivasyon olsun hem de yüzleri gülümsetebilecek bir espri olsun istedim.