Parmaklar da inceliyor :) Resimli!

• Konu Sahibi Konu Sahibi krys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaç kilo verdin

Acaba nasil basardin bunuu paylasabilirmsnnn pleaseee :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acaba nasil basardin bunuu paylasabilirmsnnn pleaseee :):)

merhaba, kalori sayımı yapıyorum ve mümkün mertebe düşük karbonhidratlı, bol proteinli bir beslenme programı uyguluyorum.
bunların yanı sıra 3 ayı aşkındır da intermittent fasting (aralıklı oruç) yapıyorum. (yani dar bir yeme aralığı içerisinde yiyorum bütün yediklerimi, örnek olarak saat 11 ile 5 arasında yiyorum yemeklerimi, 5den ertesi gün 11e kadar bir şey yemek yok. özeti böyle.)

hiç mi bir şey yemiyosun:26:

hiç mi bir şey yemiyosun:26:

evet her gün 18 saat kadar hiçbir şey yemiyorum, geri kalan 6 saatte yiyorum öğünlerimi. (tabii saatler duruma göre değişebiliyor bazı günler)
yemek yok ama kalorisiz içeceklerden bol bol içiyorum. yani su, bitki çayları, sade kahve gibi.

Ufff biraz zormuş buuu. Ama azmin zaferini de ellerinde dahi görebiliyoruz. Spor yaptın mı acaba ayrıca?

Ufff biraz zormuş buuu. Ama azmin zaferini de ellerinde dahi görebiliyoruz. Spor yaptın mı acaba ayrıca?

çok teşekkür ederim.
spor ilk başlarda yapıyordum, yürüyüş ve squat ama 1 ayı geçkindir bir miskinlik var üzerimde yapamıyorum. (bahar yorgunluğu mu acaba?) ama yine geri başlayacağım spora.

çok teşekkür ederim.
spor ilk başlarda yapıyordum, yürüyüş ve squat ama 1 ayı geçkindir bir miskinlik var üzerimde yapamıyorum. (bahar yorgunluğu mu acaba?) ama yine geri başlayacağım spora.

Ah o bahar yorgunluğu yok mu herkesi mahfedio sebep o olabilir :):) ben spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum bakalım inşallah kilo verebilirim

Ah o bahar yorgunluğu yok mu herkesi mahfedio sebep o olabilir :):) ben spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum bakalım inşallah kilo verebilirim

spor varsa ve yediklerine de dikkat ediyorsan mutlaka verirsin. ama tavsiyem karbonhidrat kaynaklarını azaltıp protein türevlerini çoğalt mümkün olduğunca... hem daha tok ve güçlü olursun hem de kas kaybı olmaz!

58 kilo bi hatun olmama ragmen bu parmaklaı kıskandım :85:

Ben bi ara protein ağırlıklı bir diyet yaptım harika kilo vermiştim ama artık haşlanmış tavuk falan yemekten bunaldığım için bıraktım sonraaa hoooopppp verilen kilolar yediklerime dikkat etmeme rağmen geri geldi maalesef :2::2: Şimdi bakalım ama tavsiyeni de dikkate alıcam teşekkür ederim sporun ve dengeli beslenmenn yanında olunca işe yarar inşallah

vavvv maşallah zayıflığın önemi bir kez daha vurgulandı :)

parmaklarınız daha da uzamış gibi görünüyor zayıflıgın en güzel tarafı da o.. kilo verdiğmde arkadaşlarım sanki 10 cm uzamış gibisin demiştiler

Beni can evimden vurdun benim de parmaklarım iki kişilik resmen ama gel görki şuan pc basında hala bişiler tıkınıyorum Tebrikler arkadaşım

Beni can evimden vurdun benim de parmaklarım iki kişilik resmen ama gel görki şuan pc basında hala bişiler tıkınıyorum Tebrikler arkadaşım

bence bir an önce önleminizi almaya bakın. eminim bundan -atıyorum- 3 ay sonra ya diyeceksiniz ki "keşke o akşam kyrsi dinleseydim" ya da "iyi ki o akşam krysi dinlemişim"
zaten bir başladınız mı gerisi geliyor.
yapabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…