- 19 Mayıs 2021
- 4
- 8
- 1
- 30
Burda okumustum parmakla gebelik diye cok sacma geldi ama o tek çizgiyi gördükçe insanin herseyi deneyesi geliyo. Daha öncede denedim ama rahimin nerde durdugunu bilmiyorum sonucta ebe değilim. Ben de şöyle bişey uyguladım arkadaslar insallah isinize yarar.hamile kaldıgım ay yaptım bunu bu arada güzel denk geldi :) Adetim bittikten sonra kontrol ettim parmagımın ucuna yazılanlar gibi burun ucuna benzeyen bişey değdi yani bunun yerinburda normalde dedim kendi kendime çünkü adete yakın aşağı iniyomus biraz o. cok zor ulasılabilen bişey değil orta parmağınızla deneyebilirsiniz hafifçe ve hafif solda neyse bide adetime iki gün kala bidaha baktım yine aynı yerde o rahim aşağı inmemiş yani adet zamanımda bidaha yaptım yine aynı yerinde bi umutlandım ama yine sonu hüsran olmasın diye aman boşver dedim kendi kendime ama hamileymişim yani daha önce adetime yakın yapmıştım biraz daha aşağıdaydı. Ama gebe kaldıgım ayda yapmısım bilmeden o hep aynı yerinde duruyodu inşallahh Deneyecekseniz lütfen hijyenik bi şekilde deneyin umarım biraz yardımcı olmuşumdur. Rabbim hepimizin hayırlısıyla yüzünü güldürsün :)