Parmakla gebelik muayenesi

efulikos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2021
4
8
1
30
Burda okumustum parmakla gebelik diye cok sacma geldi ama o tek çizgiyi gördükçe insanin herseyi deneyesi geliyo. Daha öncede denedim ama rahimin nerde durdugunu bilmiyorum sonucta ebe değilim. Ben de şöyle bişey uyguladım arkadaslar insallah isinize yarar.hamile kaldıgım ay yaptım bunu bu arada güzel denk geldi :) Adetim bittikten sonra kontrol ettim parmagımın ucuna yazılanlar gibi burun ucuna benzeyen bişey değdi yani bunun yerinburda normalde dedim kendi kendime çünkü adete yakın aşağı iniyomus biraz o. cok zor ulasılabilen bişey değil orta parmağınızla deneyebilirsiniz hafifçe ve hafif solda neyse bide adetime iki gün kala bidaha baktım yine aynı yerde o rahim aşağı inmemiş yani adet zamanımda bidaha yaptım yine aynı yerinde bi umutlandım ama yine sonu hüsran olmasın diye aman boşver dedim kendi kendime ama hamileymişim yani daha önce adetime yakın yapmıştım biraz daha aşağıdaydı. Ama gebe kaldıgım ayda yapmısım bilmeden o hep aynı yerinde duruyodu inşallahh Deneyecekseniz lütfen hijyenik bi şekilde deneyin umarım biraz yardımcı olmuşumdur. Rabbim hepimizin hayırlısıyla yüzünü güldürsün :)

Böyle şeylere hiç inanmam fakat şöyle bir şey annemin başına gelmiş 35 sene önce ...
annemin 10 sene çocuğu olmamış , Regl olamıyor diye söktürücü iğne vurulmak istemiş, mahallede yan komşu Zeynep kamil hastanesinin emekli baş ebesiymiş, o da anneme kızmış bilip bilmeden iğne vurulacak diye.. annemi elle muayene etmiş. anneme şu kadar günlük gebesin, şu şu tarihte doktora git demiş. Ama annem o güne kadar hiç inanmamış .
Ebenin söylediği tarihte gitmiş doktora , gerçekten de günü gününe tutmuş hamileliği . Artık elle karnına mı vajinaya mı baktı ne yaptı bilmiyorum
Aman siz yine de sakın bilmeden hiç bir şey yapmayın. Sonuçta Allah korusun yanlış bir şey yaparsınız, olmuş olan da zarar görür .
en kesin sonuç beklemek
Doğru zamanda o çift çizgiyi göreceksiniz

Canım bende çok duydum bunu balon gibi birşey değiyor parmağım ne demek bu

Ben her ay yapıyordum asla inanmayın adetim geciktigi halde hala asagidaydi dedim adet olacağım heralde baktım normalde 5 gün gecikmez test yapayım dedim pozitif çıktı

Merhaba siz de yapmışsınız sanırım.gebesiniz. gerçekten denildiği gibi gebelik kontrolü yapılabilir mi bu yöntemle?
Ben denediğim ay hamile değildim. Denildiği gibi balon birşeye değiyordu ama adet oldum o ay. Hamile kaldığım ay da denemedim zaten.

Arkadaşlar benim iki çocuğum var ben başka dusunmedigim için bu testi merak ettiğim sen uyguladım adetimi ben her ay takip ederim zaten gebelik beklemeden bile yani olduğum hunden beri bu böyle. Adetim yaklaşınca denedim gerçekten rahim ağzı aşağıya iniyor yani parmağıma sert bişey değiyordu. Daha sonra benim Adetim bı kaç gün gecikince tabi yine denedim yine parmağıma dert şey değince demekki adet adet olacağım dedim ama olmayincada test yaptım pozitif çıktı yani alakası bile yok ele bişey gelip gelmesiyle benim hamile olduğum aydada elime bişey deydi zaten

Canım merhaba bende aşılama oldum bu ay beklemedeyim progestan kullanıyorum fitil o yüzden mecbur parmağım gidiyor oraya baktım bende de burun ucu gibi biseye hafif solda acaba olabilir mi 4 gün kaldı adet günüme kan vermeye gidecem nasıl anlayabilirim parmak ile yukarda mi o elimize değen şey

Onunla bı ilgisi yok canm herkes eline bişey deymemesi lazım eğer hamileysen demiş ama benim elime deymisti yani . En net kan ver yada adetin iki gün geçince test falan yap inşallah sağlıklı hayırlı bı evladın olsun

parmagımın ucuna yazılanlar gibi burun ucuna benzeyen bişey değdi yani bunun
Adet gecikmesinden sonra olsa olsa bebel 5haftalik oldugunda bu uygulamayi yapmis olmallisiniz
Yani 5haftalik embriyonun burnunu nasil hissediyosunuz

Bu yaziyi ben yazsam bukdar olurdu arastiriken buldugum ve denedigim ay megerse hamileymisim tamda boyle oldu hatta hurafe dedim inanmadim hergun ayni saatte kontrol ettim hala inanmiyordum tesaduftur diyordumki bu yaziyi gordum :) birde nefesini tutup avuç içinle kasığına bastığında pıt pıt bisi atiyorsa kalp gbi hamilesin diye gormustum kk da onuda denemistim ayni zmanda oda tutmustu bu arada bu alttan muayene olayinda kesik süt gbi akinti geliyordu hep ve hic kuru degldi asiri islakti rahim agzi

İnşallah canım çok fazla gazim var inanılmaz hemde aşılamada kullandığım ignelerden sanırım hamilelikte gaz oluhkr mu göğsüm de ağrı var ama anlamıyorum ben pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…