Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
covid pozitif demek oluyor diye biliyorumİs yerinde yapilan antikor testini bilen var mi parmak ucu testi pozitif cikmis bir tanidigimin da. Bu ne demek oluyor
Dogruluk payi nedir acaba testincovid pozitif demek oluyor diye biliyorum
Kan ile yapılmış sizce doğruluk payi nedir?Dogruluk payi nedir acaba testin
Her zaman dogruluk olmuyomusta sozdeKan ile yapılmış sizce doğruluk payi nedir?
Nasil atlatmış?? Covid yeni olabileceği anlamina gelir mi pekiAntikor testi ise pozitif çıkması covid atlatmış ve bağışıklık kazanacağı düzeyde antikoru oluşmuş demektir.
Nasil atlatmış?? Covid yeni olabileceği anlamina gelir mi peki
ne yazık ki o kadar bilgi sahibi değilim sadece bizim kurumda pcrdan önce antikor yaoıldı pozitif çıkanlar pcra yönlendirildi onda da pozitif çıktıkları için böyle bir yrum yaptımDogruluk payi nedir acaba testin
Evet bunufa pcr ye yonlendirmisler dene yazık ki o kadar bilgi sahibi değilim sadece bizim kurumda pcrdan önce antikor yaoıldı pozitif çıkanlar pcra yönlendirildi onda da pozitif çıktıkları için böyle bir yrum yaptım
Kan testi pozitif cikgitinda covid olmus demektir belkide atlatmis belkide atlatmamistir. Pcr de bakilicak hala covid mi degil miEvet bunufa pcr ye yonlendirmisler de
Antikor testi pozitif çıkan kişi bu hastalığı geçirmiş demektir ama bu tekrar korona olunmayacagi anlamı taşımaz.Benim de antikor testim pozitif çıktı ama 8 yasindaki çocuğumun antikor testi negatif çıktı. Saniye ayrılmıyoruz, içiceyiz anlamadım. O yüzden ben şahsen testlerin güvenilirliğinden şüphe duyuyorum.Nasil atlatmış?? Covid yeni olabileceği anlamina gelir mi peki
Neden is yerinde yaptırdığı test halkında bilgi almıyor? Sonuc pozitifse nedendir ne demektir diye sormuyor?İs yerinde yapilan antikor testini bilen var mi parmak ucu testi pozitif cikmis bir tanidigimin da. Bu ne demek oluyor
Ayrica korona testi yaptirmadin miAntikor testi pozitif çıkan kişi bu hastalığı geçirmiş demektir ama bu tekrar korona olunmayacagi anlamı taşımaz.Benim de antikor testim pozitif çıktı ama 8 yasindaki çocuğumun antikor testi negatif çıktı. Saniye ayrılmıyoruz, içiceyiz anlamadım. O yüzden ben şahsen testlerin güvenilirliğinden şüphe duyuyorum.