• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmak ucu testi pozitifse

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.811
1.744
133
39
İs yerinde yapilan antikor testini bilen var mi parmak ucu testi pozitif cikmis bir tanidigimin da. Bu ne demek oluyor

Nasil atlatmış?? Covid yeni olabileceği anlamina gelir mi peki

Antikor testi pozitif ise atlatmış anlamına gelir evet. Ne zaman atlattığını bilemem. Covid testi pozitifse o ayrı o şu an hasta olduğu anlamına gelir.

ne yazık ki o kadar bilgi sahibi değilim sadece bizim kurumda pcrdan önce antikor yaoıldı pozitif çıkanlar pcra yönlendirildi onda da pozitif çıktıkları için böyle bir yrum yaptım
Evet bunufa pcr ye yonlendirmisler de

Sonuc 8 saat sonra cikacak demisler tahlil vermis hastanede

Bağışıklığı var demek oluyor . Bende cuma günü yaptırmayı düşünüyorum

Nasil atlatmış?? Covid yeni olabileceği anlamina gelir mi peki
Antikor testi pozitif çıkan kişi bu hastalığı geçirmiş demektir ama bu tekrar korona olunmayacagi anlamı taşımaz.Benim de antikor testim pozitif çıktı ama 8 yasindaki çocuğumun antikor testi negatif çıktı. Saniye ayrılmıyoruz, içiceyiz anlamadım. O yüzden ben şahsen testlerin güvenilirliğinden şüphe duyuyorum.

Antikor testi hastalığı geçirip geçirmediğini gösterir yani arkadaşınız korona olmuş geçirmiş bitmiş benim bildiğim bu

İs yerinde yapilan antikor testini bilen var mi parmak ucu testi pozitif cikmis bir tanidigimin da. Bu ne demek oluyor
Neden is yerinde yaptırdığı test halkında bilgi almıyor? Sonuc pozitifse nedendir ne demektir diye sormuyor?
Koca koca insanlar...

Antikor testi pozitif çıkan kişi bu hastalığı geçirmiş demektir ama bu tekrar korona olunmayacagi anlamı taşımaz.Benim de antikor testim pozitif çıktı ama 8 yasindaki çocuğumun antikor testi negatif çıktı. Saniye ayrılmıyoruz, içiceyiz anlamadım. O yüzden ben şahsen testlerin güvenilirliğinden şüphe duyuyorum.
Ayrica korona testi yaptirmadin mi

Back