Ben 15 yaşındayım ve bildim bileli parmaklarımı kütletiyorum. Artık parmakların çok kötü oldular ortadaki eklemlerim şişti çok kötü bi görüntü oluştu
Bir de tırnaklarım kare ve kısa hiç güzel tırnakların yok oje sürünce çirkin duruyor bu durumdan çok rahatsızım
Eskiden bunları hiç önemsemezdim ama artık ergenlikten midir bilmem çok takıyorum ve gözüme çok çirkin geliyor Artık parmaklarımı kütletmiyorum ama yine de yamuklar Bu durumdan kurtulmamın bi yolu varmı ? Tırnaklarımı ve parmaklarımı düzeltebilir miyim ?
cnm ben de küçük yaşta başladım parmak kütletmeye hatta bi ara resmen tik oldu ya annem çok kızıyodu..şimdi orta parmağım resmen yamulmuş durumda sağa doğru bakıyo seninkinden daha beter...ama takmıyorum ben
Ama benim hepsi yamuk Gerçi ben şimdi baya zayıfım annem ilerde kilo aldığında üst tarafları da dolar fark kapanır dedi ama bilemiyorum İnşallah öyle olur :97:
bence takıntı yapıyorsun. parmak kütletmeyi kesmelisin diyecem ama ben başaramadım hala. kistik bir yapım varmış eklem yerlerde kireçlenme mevcut bu yüzdende 18 yaşımdayken tetik parmak ameliyatı oldum. şimdide parmak egzersizi yapıyorum sürkli. ama bir endeni daha var çok yazı yazmamdan kaynaklı önceden kalemle şimdide bilgisyarda. fazla takıntı yapma çok zararı olmuyor. ellerinde gayet güzel herkesin farklı yapısı vardır
Çok sağol.. Ben de biliyorum takıntı yaptığımı ama ikna edemiyorum işte kendimi :/ parmak kıtlatmayı kestim mümkün olduğunca da görüntüsü rahatsız ediyor beni İnşallah ilerde bu kadar takıntı haline getirmem :96:
Neden yalan söylesin kütürdetiyorum diye yahu?
Bende de aynı dert var, bırakabilmiş değilim. Kütürdetmeyince kendimi eksik hissediyorum hatta. Ama yine deneyeceğim açıkçası korktum ellerimin yamulmasından. :18: