Parmak egzersizi kızlık zarını bozar mı?

renksizhayat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
52
-64
Vajinusmusum. Bir hafta önceye kadar parmak egzersizi dahi yapamıyordum. Uyuşturucu krem yardımıyla orta parmagimi sonuna kadar sokabildim ardından tedirgin olup geri çektim. Kan filan gelmedi.
Sizce kızlık zarından kurtulmuş muyumdur?

Hayır egzersiz yapıyor çoğu. Eşe geçemiyorlar sadece. kızlığın gittiğini bilsem belki daha rahat olurum
Bende vajinusmus olacam diye aklım gitti. Uzaktan mesafeli bir ilişkim var. Erkek arkadasımla ilk agustosta denedik basını bile alamayacak kadar zordu acı çektim kastım. İkinci bulusmamız maalesef virüsten dolayı kasımda bulusabildik.
Bulusmadan önce korkularımı endisemi üzerimden attım. Cünkü aylardır bu korkuyla yasaya yasaya bi hal olmustum ilk bunu atmak oldu kafamdan asla korku yok dedim. Bir kız arkadasım var sağ olsun rahatlattı beni şöyle böyle yap diye. Bulustuğumuzun günün gecesi zorlandım yine ama korkum yoktu korkuyu atınca bası girdi. Bu arada kesinlikle siz üstte olan pozisyonu yapın. Erkek uzanacak kadın üstte olacak. Kayganlaştırıcı kullandım çok memnun kaldım su bazlı kayganlaştırıcı. Sertleşen penisin üstüne sert bi sekilde değil yavas yavas çok yavas sekilde oturmaya çalışın. Benim o esnada kan geldi acı anlık oluyor. Kan gelince yarısına kadar aldım az. Sonraki gecede deneyince tümden aldım.

Acı ağrı vs hiç olmadı sadece anlık saniyelik oldu geçti. Sadece ilk ilişkim olduğu icin zorlandım git gelde vajina etrafım acıyordu bide idrar hissi oluşuyor bu da zamanla geçiyormuş. Başarırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…