• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmağımdan çıkmayan yüzüğü nasıl çıkarabilirim?

nur_44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
141
0
66
Malatya
çok beğendiğim bir yüzük gördm ve alıp parmağıma taktım girerken çok zorlanmadı şimdide çıkmıyor mecburen satın almak zorunda kaldım :(( sabunla falanda çıkmıyor yüzüğü çevire çevire parmakta şişti ne yapıcam ben :(((

parmağınıza komple krem sürün,yedirmeyin ama vıcık vıcık olsun,krem yoksa vazelin de uygundur.yüzüğün altına içine falan girsin,bir de bu şekilde deneyin bakalım.:ssz::ssz::ssz:

Çok zorlarsan daha çok şişer parmağın.
O yüzden her gün krem sür parmağına ama yüzüğü çıkartmaya çalışma. 2-3 gün sonra tekrar dene.

evet dahada çok şişti ve parmağım ağrıyor :'(((

O zaman hiç oynama canım. Bırak parmağında kalsın yüzük. Şişlik inince krem sürüp çıkartırsın, olmadı yüzüğü kırarsın. Senden kıymetli değil ya. :24:

aaa benimde başıma geldi bi gece yüzükle uyumuşum ki serçe parmağıma çok bol geliyordu
sabah bi uyandım parmağım balon gibi bükülmiyor bile gece böcek sokmuş hem de yüzüğün üstünden yüzük oturmuş
ama nasıl oturmuş bende senin gibi çok uğraştım uğraştıkça dahada şişti babamı aradım işten gelip penseyle kesmişti
çok sevdiğim bir yüzüktü ama o an umrumda bile değildi...sende baktın olmadı kestirirsin hatta evde pense kargaburun vs alet
edevat varsa annen abin baban filan da keser bence fazla bekleme derim...

Back