- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Milleti elestirmeden önce kendi konusma üslubuna bak. Burasi herkese acik bir sayfa istedigimi koruma ve yorum yapma hakkina sahibim.Evet hassasım bu da sizi ilgilendiren bir konu değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Milleti elestirmeden önce kendi konusma üslubuna bak. Burasi herkese acik bir sayfa istedigimi koruma ve yorum yapma hakkina sahibim.Evet hassasım bu da sizi ilgilendiren bir konu değil
Belki olabilir canim, bilemedim. TesekkurlerKimyasallardan dolayi olabilir mi?
Üslup derken ? Siz diye hitap etmeyi öğrenin önce sizden üslup öğrenecek değilimMilleti elestirmeden önce kendi konusma üslubuna bak. Burasi herkese acik bir sayfa istedigimi koruma ve yorum yapma hakkina sahibim.
Hic cevap vermicektim ama yazmak zorundayim.Evet hassasım bu da sizi ilgilendiren bir konu değil
Hic cevap vermicektim ama yazmak zorundayim.
Yorum yapmasaydiniz daha iyi olurdu, sizin ilk yorumunuzu gorunce gercekten kotu hissetim, bende baskalarini kotu hissetmesini istemem, bir derdim var ki resimi koydum. Konuyu sadece gecebilirdiniz, ustelikte o kadar kotu gorunmuyor
Tamam tasinabilir, nereye acicagimi bilmedim. Ben yarim istedim, yardim etmicekseniz yorum yapmanizin anlami ne? Insanlari kotu hissetirmek mi?Sizin konunuzu görünce belki bende kötü hissettim. Konunun yeri burası da değil zaten. Taşınacaktır. İstediğim konuya yorum yazabilirim. Zira denildiği gibi herkese açık platform Yorumlarımı görmek istemezseniz engelleyip geçebilirsiniz
Tamam tasinabilir, nereye acicagimi bilmedim. Ben yarim istedim, yardim etmicekseniz yorum yapmanizin anlami ne? Insanlari kotu hissetirmek mi?
Yok kasinti yokKasinti varmi egzamada olur genelde ben pek bunu egzamaya benzetmedim anlattiginiza gore ama bilemiyorum da doktora gorunmekde fayda var
Sulu egzamada olabilir belki bilemedim ama oglumda bende egzama var zaman zaman cikar ama pul pul gorunum kizariklik olur hic boyle kanli olmadi cesitleri vardir belkiYok kasinti yok
Hic hatirlamiyorum canim bilemedimDiken falan batip icinde kalmis olabilir mi
boş boş konuşuyosun gerçek hayatta biri parmağını gösterip aynı soruyu sorsa ve cevap olarak ay içim kalktı diyen birine densiz terbiyesiz nezaketsiz gözüyle bakılır ama internet olunca farklı oluyor di mivalla çok tuhaf insanlarsınız
içim kalktı dedim bu kime ne ? konu sahibinin fiziki görüntüsünü aşağılamak falan mı bu ne alaka ?
belki hassas bi konu aklıma geldi ya da acım
içiniz öfkeyle dolu kinle dolu
bişi olsa da linç etsem diye bekliyorsunuz
yazık doğrusu
heee "siz" diyince bütün nezaketsizliğini gizleyebildiğini sanıyorsun herhalde. Bravo mükemmelsin bu kadar geniş düşünmek yorucudurÜslup derken ? Siz diye hitap etmeyi öğrenin önce sizden üslup öğrenecek değilim