siz de ne hassassiniz ne var ki o resimde. Bu millet boynu kesilen kadin bile gördü.ayy içim kalktı bilemiyorum
siz de ne hassassiniz ne var ki o resimde. Bu millet boynu kesilen kadin bile gördü.
ee peki midem kalkti yazinca konu sahibine yarariniz nedir?herkesin hassas noktaları olabilir bu kadar basit bi çıkarım aslında
Evet ya bende anlamadim, ustelik o kadards kotu degilee peki midem kalkti yazinca konu sahibine yarariniz nedir?
ee peki midem kalkti yazinca konu sahibine yarariniz nedir?
insanlari kötü hissettirmeyin o zaman, siz isinize bakin.size noluyor hanfendi avukatı mısınız ? her cevap yararlı olacak diye bi kural mı forum da haberimiz yok.
işinize bakınız.
Merhaba kizlar, parmagim 10 ayin icinde 3 kez boyle oluyor. Sizce bu ne? Agrim yok ama boyle bir sey olusuyor icin kanlar doluyor sonrada kaniyor ve kendiliginden geciyor. Ama 3 kez ayni yerde olustu. Tirnam batmasi degil.
Yok hayir ditek boyle oluyor sonra da icin kanlar gibi koluyor ve kaniyor, sonra kendiliginden geciyor. Ama 3 kez ayni yerde oldu onun icin endiselendimMerhaba,bu halden bir öncesinde minik minik su toplamış gibi oluyor mu? şuan bende var, uzun zamandır ara arada başıma gelir. öncesinde minik su topları oluyor deri altında, ardından bu hale geliyor.
hep karsi kötü demi, aman kendinize laf kondurmayin.Anlasilan siz gercekten hassassiniz:)valla çok tuhaf insanlarsınız
içim kalktı dedim bu kime ne ? konu sahibinin fiziki görüntüsünü aşağılamak falan mı bu ne alaka ?
belki hassas bi konu aklıma geldi ya da acım
içiniz öfkeyle dolu kinle dolu
bişi olsa da linç etsem diye bekliyorsunuz
yazık doğrusu
Yok hayir ditek boyle oluyor sonra da icin kanlar gibi koluyor ve kaniyor, sonra kendiliginden geciyor. Ama 3 kez ayni yerde oldu onun icin endiselendim
hep karsi kötü demi, aman kendinize laf kondurmayin.Anlasilan siz gercekten hassassiniz:)
Kimyasallardan dolayi olabilir mi?Yok hayir ditek boyle oluyor sonra da icin kanlar gibi koluyor ve kaniyor, sonra kendiliginden geciyor. Ama 3 kez ayni yerde oldu onun icin endiselendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?