• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmagimda ne var sizce?

D-E

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
1.041
1.230
133
36
Merhaba kizlar, parmagim 10 ayin icinde 3 kez boyle oluyor. Sizce bu ne? Agrim yok ama boyle bir sey olusuyor icin kanlar doluyor sonrada kaniyor ve kendiliginden geciyor. Ama 3 kez ayni yerde olustu. Tirnam batmasi degil.

Eklentiler

• F4328852-57F1-4CF6-ACE9-A224B56821B6.jpeg
    F4328852-57F1-4CF6-ACE9-A224B56821B6.jpeg
    52,5 KB · Görüntüleme: 214
valla çok tuhaf insanlarsınız
içim kalktı dedim bu kime ne ? konu sahibinin fiziki görüntüsünü aşağılamak falan mı bu ne alaka ?
belki hassas bi konu aklıma geldi ya da acım

içiniz öfkeyle dolu kinle dolu
bişi olsa da linç etsem diye bekliyorsunuz
yazık doğrusu

Merhaba kizlar, parmagim 10 ayin icinde 3 kez boyle oluyor. Sizce bu ne? Agrim yok ama boyle bir sey olusuyor icin kanlar doluyor sonrada kaniyor ve kendiliginden geciyor. Ama 3 kez ayni yerde olustu. Tirnam batmasi degil.

Merhaba,bu halden bir öncesinde minik minik su toplamış gibi oluyor mu? şuan bende var, uzun zamandır ara arada başıma gelir. öncesinde minik su topları oluyor deri altında, ardından bu hale geliyor.

Merhaba,bu halden bir öncesinde minik minik su toplamış gibi oluyor mu? şuan bende var, uzun zamandır ara arada başıma gelir. öncesinde minik su topları oluyor deri altında, ardından bu hale geliyor.
Yok hayir ditek boyle oluyor sonra da icin kanlar gibi koluyor ve kaniyor, sonra kendiliginden geciyor. Ama 3 kez ayni yerde oldu onun icin endiselendim

valla çok tuhaf insanlarsınız
içim kalktı dedim bu kime ne ? konu sahibinin fiziki görüntüsünü aşağılamak falan mı bu ne alaka ?
belki hassas bi konu aklıma geldi ya da acım

içiniz öfkeyle dolu kinle dolu
bişi olsa da linç etsem diye bekliyorsunuz
yazık doğrusu
hep karsi kötü demi, aman kendinize laf kondurmayin.Anlasilan siz gercekten hassassiniz:)

Yok hayir ditek boyle oluyor sonra da icin kanlar gibi koluyor ve kaniyor, sonra kendiliginden geciyor. Ama 3 kez ayni yerde oldu onun icin endiselendim

çok geçmiş olsun, basit gibi gelse de marka değiştirdiyseniz el kremleri, deterjanlar çok sebep olabiliyor böyle deformasyonlara. zamanınız olduğunda cildiyeye göstermenizde fayda vardır bence, allah esirgesin karaciğer ya da şeker hastalıkları bu tarz ufak sorunlar varebiliyor cilde. çok geçmiş olsun :KK200:

Kimyasallardan dolayi olabilir mi?

• Beğen
Reactions: D-E
Back