Parmagima yaptirdigin harf döwmem

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jege
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tenzile güzel olmasına güzel olmuş, hoş gözüküyo ama abdest kabul olmuyo biliyosun, dövme yaptırmak günah diye biliyorum, bu açıdan da düşündün mü bilmiyorumbenneyaptımki

Son düzenleme:
Keşke parmağına kızının baş harfi yerine ismini yazdırsaydın çok daha hoş olurdu.
Yada herhangi bi yerine yani..
Ama olsun sen bu şekilde istediysen beğendin demektir.

Bu arada bırakın arkadaşlar neyin günah olup olmadığını herkes kendinden sorumlu...
Herkesin günahları ve sevabları kendine...Ayrıca estetik olmakta çok günah ama herkes yaptırıyor.

abdest almak derinin içi ile ilgili değil, dışı ile ilgilidir. Dolayısı ile abdeste engel durum yoktür. Çünkü derinin 2 milim içine enjekte edilir.
Ayrıca günah değil mekruh tür . Yani yapılmasa iyi olur. Kaş aldırmak , oje sürmek, kulak deldirmekle eş değerdedir...bunlar la da vücudumuzun görüntüsünü değiştirmiş oluyoruz. Ayrıca bikini giymek,saç açmak, göğüs-bacak dekoltesi, estetik bunlar mekruh değil günah ve haram dir. Ibadetlerimizi yapmamak için bahane ararsak emin olun çok sebep var. Içinde olsun yeterki insanın, allahin kapısı herkese açık.

Bir diğer mevzu kızıma nasıl yemek pişirdiğim ve yikadigim:eldiven denen bir şey var. Ayrıca antibakteriyel mendiller. Taktım elime eldiveni kuzuma en lezzetli mamaları yapmaya devam ettim. Yalnızca 3 gün su degmiyor. Yıkamasam bile olurdu kuzumu ama babası yikadi her zamanki gibi. Canım kocacigim çok yardımcı dir sağolsun.

Beğenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Acayip mutluyum bende....

canim cok guzel olmus, ben de bilegime oglumun ismini yazdirdim ama özellikle dövmeci bana saf sivi sabunla katkisiz parfumsuz olanlarla mutlaka s1k s1k yikamalisin dedi ve bir krem aldim eczaneden gunde 3 defa onu sur dedi iyi yikadiktan sonra, yikamazsan mikrop kaparmis

Bence biraz daha yukarida olsaydi daha güzel olurdu... parmaginin basladigi noktada mesela...
Ama tabiiki bu zevk meselesi... güle güle kullanhihoyyyt

beğenmene sevindim. Teşekkürler
Ilk kez senden duyuyorum bunu. 3 tane dövmeci gezdim,internetten çok araştırdım. Kesinlikle su değmemesi gerekiyor 3 gün. Hatta bazı yerler 10 gün su gelmesin diyor. ...!.plus antibiyotikli imiş . Ondan sürdük 3 defa,sorun olmadı hiç.

Bence biraz daha yukarida olsaydi daha güzel olurdu... parmaginin basladigi noktada mesela...
Ama tabiiki bu zevk meselesi... güle güle kullanhihoyyyt
Yorumun için teşekkürler.
Tam yüzük takılan yerde.daha yukarıda olsa böyle şık bir görüntü vermez, elinin ortasında gibi dururdu. Emin ol yeri gayet iyi. Sevgiler

benim amacım kimseyi yaptırdığı ve yaptıracağı hiç bi müdahale için engellemek değil, tam tersine benim yaptıracağım müdadele için bana hemen günah değil mi?? diye soran bi kişiye
kendisine böle bi yorum yapılırsa ne hissedeceğini hatırlatmaktan ibaretti
çünkü insanlar ne kadar eleştiri yapıyolarsa bi o kadar gelecek eleştrilere açık olmalıdırlar

ben günah değilmi diye sorarken çok incindiğimi hissetmeni istedim ki sende çok incinmiş ve hemen savunmaya geçmişsin, makalelerle
bana günah değil mi?? diye sorarken incitebileceğin hiç aklına gelmemiştir eminim

burda amacım kimseyi eleştirmek değil, başka insanları eleştirirken onlarında üzülebileceğini düşünmemiz gerektiğini anlatmaktı

Son düzenleme:
brawo diyorum o zaman sana zehra,nasilda sessiz sessiz geliyorsun,beni yanıltmadin,cunku sibelede laf soktugunu gormustum bu estetik konusunda.
neyse benim tarzim bu degil zehra acikcasi,
cunku sen eger benim şu mesajima
zehracim bence ameliyatlik durumun yok guzelim,ama yine de sen bilirsin mutlu olacaksan neden olmasin ama dinen sakincali mi degil mi acaba?
incindiysen ben sana hic bir sey soylemiyorum,
bilmedigim bir konu hakkinda sadece soru sormuşum we sen bunu allem edip kallem edip istedigin yere cekmissin ki ben senin benim dövmem hakkinda soyledigin seylere cewap werdim bilmedigini warsayarak,aciklama yaptim,asla da incinmedim,gocunmadim we senden de sana sordugum soruya ayni sekilde cewap wermeni arzu ettim.cunku insanlar ihtiyac duyduklari konu hakkinda arastirmalar yapar,benim döwme -senin estetik konusunda yaptigin arastirma gibi....
buna kibarca cewap wermek yerinde sen insanlara boyle yanit wermeyi tercih ediyorsan kusura bakma bu benim tarzim degil,
sana hayatta basarilar dilerim...

güle güle kullan cnm cok hos olmus
bende esimin ve oglusumun ismini bilegime yazdirmak isdiyorum ama biraz tirsiyorum acikcasi
ins bigün kendimi tam anlamiyla hazir hisedrmde bende yaptirim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…