Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğenmene sevindim. Teşekkürlercanim cok guzel olmus, ben de bilegime oglumun ismini yazdirdim ama özellikle dövmeci bana saf sivi sabunla katkisiz parfumsuz olanlarla mutlaka s1k s1k yikamalisin dedi ve bir krem aldim eczaneden gunde 3 defa onu sur dedi iyi yikadiktan sonra, yikamazsan mikrop kaparmis
Yorumun için teşekkürler.Bence biraz daha yukarida olsaydi daha güzel olurdu... parmaginin basladigi noktada mesela...
Ama tabiiki bu zevk meselesi... güle güle kullanhihoyyyt
brawo diyorum o zaman sana zehra,nasilda sessiz sessiz geliyorsun,beni yanıltmadin,cunku sibelede laf soktugunu gormustum bu estetik konusunda.
benim amacım kimseyi yaptırdığı ve yaptıracağı hiç bi müdahale için engellemek değil, tam tersine benim yaptıracağım müdadele için bana hemen günah değil mi?? diye soran bi kişiye
kendisine böle bi yorum yapılırsa ne hissedeceğini hatırlatmaktan ibaretti
çünkü insanlar ne kadar eleştiri yapıyolarsa bi o kadar gelecek eleştrilere açık olmalıdırlar
ben günah değilmi diye sorarken çok incindiğimi hissetmeni istedim ki sende çok incinmiş ve hemen savunmaya geçmişsin, makalelerle
bana günah değil mi?? diye sorarken incitebileceğin hiç aklına gelmemiştir eminim
burda amacım kimseyi eleştirmek değil, başka insanları eleştirirken onlarında üzülebileceğini düşünmemiz gerektiğini anlatmaktı
incindiysen ben sana hic bir sey soylemiyorum,zehracim bence ameliyatlik durumun yok guzelim,ama yine de sen bilirsin mutlu olacaksan neden olmasin ama dinen sakincali mi degil mi acaba?