Merhabalr kizlar.. Parlodel kullanirken hamile kalan var mi aranizda? 1.kutu bitti son adet tarihim 28 eylul hala adet olmadim. Kasiklarimda agri hafif akinti ve idrarda tortu var. Evde test yaptim sonuc negatif. Acaba testin yanilma payi var mi? Parlodel prolaktin degerinizi ne kadar surede dusurdu?
Çok geçiş olsun.Çok üzüldüm. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Doktorum adetinin 3.günü test yaptır dedi. Hala adetim gelmediği için ben de ne yapacağımı şaşırdım
Çok geçiş olsun.Çok üzüldüm. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Doktorum adetinin 3.günü test yaptır dedi. Hala adetim gelmediği için ben de ne yapacağımı şaşırdım
Adetsizken De bakılıyor aslında prolaktin. benim 1 e düştüğünde adetli değildim. amin teşekkür ederim inşallah hepimiz en kısa sürede sağlıkla hamile kalırız
Ya arkadaşlar bende parlodel kullanıyorum 4 aydır. İlk kutu bittikten sonra adet oldum 43.gündü. Sonra doktorum günde 2 tablet almamı söyledi hala devam ediyorum son adet tarihim 12 Mart o günden beri bazen adet olacakmışım gibi ağrım oluyor yine var şu aralar karnımda çok şişti inşallah adet olurum veya gebeyimdir. benim prolaktin seviyem 37 idi düştü mü bilmiyorum adet olamadığım için :'( bu cumartesi özele gidecem dua edin lütfen
Merhabalr kizlar.. Parlodel kullanirken hamile kalan var mi aranizda? 1.kutu bitti son adet tarihim 28 eylul hala adet olmadim. Kasiklarimda agri hafif akinti ve idrarda tortu var. Evde test yaptim sonuc negatif. Acaba testin yanilma payi var mi? Parlodel prolaktin degerinizi ne kadar surede dusurdu?