Parlayan burna çare_?

A

ateş böcüğü

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ateş böcüğü
merhaba benim cildim karma..yanaklarım çok kuru ama t bölgem çok yağlı.burnum çok parlıo kötü duruo ben buna çare olarak sabahları pudra sürmeyi buldum ama o da hem kalıcı olmuo hem de siyah noktalar artıyo giderekbi fikri olan?mirmirmirmir

Yağlı olduğu için yapacak pek birşey yok galiba...
Ama tonik ile burnunu silebilir yada eşit ölçüde karıştırılmış elma sirkesi ve suyu pamuk yardımıyla silmeyi dene.. Yağı dengeler diye biliyorum ben...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ateş böcüğü sanırım yanlış hatırlamıyorum annen eczacı idi dimi. biodermanın ve neostratanın yağ dengeleyici ürünleri var bende de var. yağı dengeliyor gün boyu. eğer yok diyosan bodyshopta falan yağ emici mendiller var. makyaj öncesi falan kullanmak yada anlık çözüm için. fakat uzun süreli diyosan kesinlikle o kremlerden kullanmanı tavsiye ederim.a.s.

ewet canım annem eczacı ama bu tarz ürünler satmıo hiç o yüzden onun da bilgisi yok buraya danışıyım dedm..sanırım önerdiğin kremler işime çok yarayabilir acaa tam ismini söleyebilir misin canım bi de sadece yağlı kısma mı uygulıycaz bu kremleri yoksa bütün yüze mi

canım bioderma sebium creme matifiante var. yağlı ciltler için zaten bu. sadece yağlı olan kısma sürüyosun düzenli olarak. bide neostratanın var ben kullanmadım ama eczacı göstermişti. ama ben hep bioderma kullandığım için bunu aldım.neostrata oil control gel var. benim cildim hassas bide öle her marka ürüne alışamıyo. bioderma hiç bi yan etki yapmadı ben memnunum. umarım işline yarar tatlım annen de bakar tabiki içeriğine siz karar verirsiniz artık hangisi daha iyi:asigim::asigim:

Cnm Slmlr . . .
Parlayan burun alın ve hatta kimileri için bazen çene için mükemmel düşünülmüş ciltteki yağı emen kağıtlar mevcut . . .
Facial Absorbent Paper . . . Çok fazla marka mevcut, araştırma yapabilirsin . . .

niveanın matlaştırıcı kremini kullanıyorum makyajdan önce temiz yüze.. sıfır parlama sağlamıyor fakat eskiye göre nispeten daha iyi..
öğlen mutlaka makyajımı tazeleriyorum, bu sırada alnımı burnumu ve çenemi yumuşak bir mendille siliyorum.. başka çözümüm yok ne yazık ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım aynı dert bende de var =( her zaman parıl parıl parlayan bir burun ve genişlemiş gözenekler. Ben gözeneklerim için kil kullanıyorum bir süre yağ oranını dengeliyor en sonunda yine parlıyor ama yine de tavsiye ederim en doğal çözüm bence.

Ayrıca bioderma sebium creme matifiante yi de deneyeceğim, bakalım ne olur sonuçları yazarım.

bir de çay yada sıcak birşey içince onun buharıyla daha da bi parlıyor sinir oluyorum şu body shoptaki ürünün adı nedir tam olarak bilgisi olan söyleyebilir mi? bi de clinique nin t bölgesndeki parlamaya özel bi ürünü var.bunu deneyen oldumu? almayı düşünüorm da

of bndede war o problem.bende niweanın matlaştırıcı toniğiyle siliyorum bide makyaj yaparken pudra kullanıyorum öyle geçinip gidiyorum =) ya konu dışı bişey ama ben galiba burnumdaki siyah noktaları sıkarkene bi kısmı zedeledim tırnak izi gibi kılcal damar oldu orda(yani belirginleşti biraz) bu tonik yada pudra orayı dahada belirginleştirmez dimi??o izi geçrmenin bi yoluda yoktur heralde dmi?? =(

clen&clearın control shine diye bir ürünü var çok güzelmiş arkadaşlarım memnun içinde limon tanecikleri varmış cildi matlaştırıyormuş

tam da clean & clear shine control ile ilgili bir şey yazacaktım. benim cildim karma. bu ürünü bütün yüzüme uyguluyorum. başta her şey yolunda çok güzel matlaştırıyor ancak daha sonra yanaklarım kaşınmaya başlıyor. acaba ben bu ürünü sadece T bölgesine mi uygulamalıyım? pütür pütür oldu yanaklarım kaşıntıdan.

benımde cıldımde t bolgesı cok yaglı ve genıs gozeneklı
pusuzsuz ve gozeneksız bır cıldım olmasını cok ısterdım
aslında herseyın bı cozumu vardır derler ama daha bulunamadı sanırım
bılen varsa yazsın

Bende de aynı dert mevcut. Bu biodermanın ürünü hakkında kullananlara bişi sormak istiyorum. bu ürün akneye meyilli ciltler için de uygun mudur? Tüm yuüze mi uygulanmalıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…