G gul77 Guru Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2008 555 28 318 Antalya 22 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gul77 #1 uzun zamandır parlak saç ıcın bır suru sey yaptım ama ıstedıgım sonuc alamadım malesef..gecenlerde anında parlaklık veren serum gordum hangı marka hatırlamıyorum karasız kaldıgım ıcın almadım...kullanıp ve memnun kullandıgınız urunler hangısı oldugunu soylersenız sevınırım. bu arada baska yere konu acmsıtım ama cevap gelmedı elıdorun hacımlendırıcıspreyı kullanan var mı aranızda arkadaslar?? Son düzenleme: 22 Eylül 2012
uzun zamandır parlak saç ıcın bır suru sey yaptım ama ıstedıgım sonuc alamadım malesef..gecenlerde anında parlaklık veren serum gordum hangı marka hatırlamıyorum karasız kaldıgım ıcın almadım...kullanıp ve memnun kullandıgınız urunler hangısı oldugunu soylersenız sevınırım. bu arada baska yere konu acmsıtım ama cevap gelmedı elıdorun hacımlendırıcıspreyı kullanan var mı aranızda arkadaslar??
Evrenim Kocam oğlum ve bebiş Kayıtlı Üye 13 Nisan 2011 3.665 251 173 36 22 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gul77 #2 sacin parlak olmasi icin benimde bi tavsiye ihtiyacim var saclarim cokkkk sonuk