• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama parlak ve canlı sarı

• Konu Sahibi Konu Sahibi utku
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

utku

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
944
143
323
44
merhaba.uzun zamandır arastırıyorum ama kesın bırsey bulamadım.sacımı palettenın acıcısı ıle actım ustunede turunculuklar gıtsın dıye kullu sarı 9.1 ıle boyadım.sımdı sıra ıstedıgım renge boyamada.9 ve ustu sarı ıstıyorum acık olacakta canlı parlak sarı olsun ıstıyorum beyaz tenlı oldugum ıcın platın ve kullu renkler soluk oluyor bana.ıgora 9.55 altın sarı buldum sadece baska varmı parlak canlı bır sarı arkadaslar.eskıden boyadıgım sarıyı kaldırdılar pıyasadan malesef.

ıgora 9.55 te hayal oldu bulundugum yerdekı tek kozmetıkcı ıgore satmayacakmıs getırtmıcek yanı bıraz once ogrendım.elınde 3-4 boyası kalmıs ıgoranın.bılen bırı bır tavsıyede bulunsun lutfen.

bir boyanın 10 numarasıyla 9.5 dore sarıyı karıştırırsanız olur belki (mesela palettenin)

ıgora bulamıyorum o ıs yattı.hıcmı canlı bır sarı bılen yok

Şöyleki altın sarısı canlı bir sarıdır ama palettenn boyalarıda gerçekten çok güzel kolestonun altın sarısıda canlı bir sarı ben kullanmıştım tavsiye ederim ancak şuanda pilatinden bir ton koyu sarı saçlarm çok memnunum canlı bir sarı oldğnu düşünyrm bebek sarısı diye geçiyo kuaförler bilir...

Şöyleki altın sarısı canlı bir sarıdır ama palettenn boyalarıda gerçekten çok güzel kolestonun altın sarısıda canlı bir sarı ben kullanmıştım tavsiye ederim ancak şuanda pilatinden bir ton koyu sarı saçlarm çok memnunum canlı bir sarı oldğnu düşünyrm bebek sarısı diye geçiyo kuaförler bilir...

ben evde boyayacagım ıcın.kolestonun mu alsam palettenınmı kı aceba.sız kuaforemı boyattınız bende platınden bır ton koyu ama canlı sarı ıstıyorum cevap verırsenız sevınırım

ben evde boyayacagım ıcın.kolestonun mu alsam palettenınmı kı aceba.sız kuaforemı boyattınız bende platınden bır ton koyu ama canlı sarı ıstıyorum cevap verırsenız sevınırım

ikiside olur farketmez palettenin altın sarısı varmı bilmiyorum tam olarak sadece varsa neden olmasın..evet kuaförde bebek sarısı benim şuan ve canlı bir sarı...

Back