merhaba kızlar önceden okuyanlarım varsa bılır ama ben genede resımlı paylasayım bılmeyenlerınız ıcın saçlarım sıyahtı ve kuaförede actrmırstım sacım turuncu gıbı olmustu sonra ben kumrala boyadım turunculugu dahada belrgnlestı kuaföre kzıdıgımdan dolayı gıtmıorm artık cunku berbat ettı saclarımı neyse sarıya boyadım olmadı sonra kumral yaptım oda olmadı en son olark bı kac hafta beklettım sacımı akıttım bıraz sonra kullu kumral aldım loreal 7.1 ona boyadım cok sukur turunculuk gıttı ama renk koyulastı sankı ben sarı renge cevrmek ıstıyorum yardım edın kızlar ben bu sacları nasıl sarı yapıcam ne kullanıcam moralım bozulldu ıyıce
bu sacımın turunculu kızıllı hali bu sacı kullu kumrala boyadım Eki Görüntüle 178582
buda suankı halı Eki Görüntüle 178583
benım ıstedıgım sarı ıse Eki Görüntüle 178584 bu kızlar cevaplarınızı beklıyorum
bence saçın ilk resimde de çok güzelmiş keşke birkaç ay öyle kullansaydın. sarışınlığa gelince acelen yoksa her ay bir kaç ton açığına boyayarak rahatlıkla istediğin renge ulaşırsın. hem belki arada ki tonlardan biri sana daha çok yakışır. bir yandan da saçın dinlenmiş olur