Mutfak Dekorasyonu parlak mutfak dolapları ?

deryacemil

evli mutlu cocuklu
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
118
0
96
parlak mutfak dolabı istiyorum alt taraf zeytin üstü krem tezgahım da beyaz yoğunlukta granit olsun istiyorum hanımlar size söyleyip bilgi almak istedim. Öneride bulunmanızı isterim. tşkler... :)

galiba resim olmadan yorum olmuyo
şöyle bişey istiyorum ama dolap olarak, fayansı farklı olcak tabi

canım yaptır çok şık duruyor ben de yaptırdım çok şık bir mutfak oldu ben daha canlı renkler tercih ettim kırmızı beyaz, beyaz herşeyden önce mutfağa aydınlık sağlıyor senin istediğin renklerde uyumlu gayet güzel olur

Bende bu renk yaptiriyorum ama ben bu rengi bambu olarak begendim iki renk ayni mi farkli mi cözemedim

galiba resim olmadan yorum olmuyo
şöyle bişey istiyorum ama dolap olarak, fayansı farklı olcak tabi

ben de iki renkleri seviyorum beyaz ve ahşap her zaman çok güzel gelir gözüme zten ya da tamamen açık renk. siyah gri kırmızıdan hoşlanmıyorum mutfakta. belki beyaz-füme olabilir alt dolaplar koyu olmak suretiyle.

parlak renk hiç düşünmüyordum ama ikeada gördükten sonra artık beğeniyorum ve evime düşünmeye başladım. bakalım karar verirsem fotoğrafını eklicem :))

parlak mutfak dolabı istiyorum alt taraf zeytin üstü krem tezgahım da beyaz yoğunlukta granit olsun istiyorum hanımlar size söyleyip bilgi almak istedim. Öneride bulunmanızı isterim. tşkler... :)

Merhaba ben size şunu önerebilirim Alt dolap kapakları parlak zebrano (sokrasına yatay çizgili) üst kapaklar parlak krem tezgah olarak çimstone SINES uyumlu olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…