- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Ayaz yemiş köpek gibi hakır hakır harlarız valla ben dogurayım direkt lö tütün yakacam yetti be
Küçük iki zalım diyelimAhhajjs betimlemene haykırdım. Doğurmadan bir tane iç lö tütün. Çocuk hayata hazırlıklı doğar. Es deli rüzgar acılarımın üstüne diye ağlar doğunca. Küçük bir zalım doğurursun. Bir dene bence.
Estağfirullah ne haddime küçümsemek, evimin hemen yanında market var hiç sanal olanının kullanmadım zaten.Ama Bim bu konuda kendini geliştirmeli
Hayatımın katıl kurt boyutuna gecmem an meselesi sus nazar degmesınEvet son zamanlarda hep yerinde sayıyor. Mesela kışlık bot alıcam koca demir sepete yığmış botları. İtin önüne dünden kalan yemeği atar gibi. Tamam raf masrafı yapmayıp ucuza veriyorsun da botların biri doğuya, biri kuzeye bakmasın o kadar da değil hani. Alışveriş zevkimi kaçırıyorlar. Biraz estetik, biraz düzen olsun lütfen. Botları giyince atıl kurt diyorsun zaten. Tarkan'a özel imalat ahajwjwj.
Fiyat gayet uygun benceDısarı da ınsanlar aynı saat aralıgında aynı ucretle calısıyor ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?