Parktaki spor aletleri

melek23

bebeğim gel artık
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
442
0
arkadaşlar benim sormak istediğim şu parklardaki spor aletleri varya 1 aydır orda spor yapıyorum ama hani oturarak bel döndürdüğümüz bi hareket var vede ayakta döndüğümüz sağa sola ben onlarıda yapıtordum ama 1 haftadır acayip sırt ağrım var ve bu hareketleri yapmıyorum daha doğrusu sporu bıraktım çünkü yürüken bile hasta gibiyim sizce kendime falamı yüklendim o hareketleri yaparken göğsüm acayip derecede acıyor ve ağrıyor hada yapmıyorum incelicem diye kendimimi öldürücem ne ?

ben hiç parkta spor yapmadım ama anladım dediğin aletleri sanırım ısınmadan yüklendin kendine dikkat et kas yırtılması fln olmasın.

valla bilmiyorum canım bide sahilde sırttan terleyip terleyip kendi kendimi hasta ettim galiba

cnm ben düzenli olarak 1 aydır yapıyorum diyetimle ve çok güzel aletler. inan selülitim bile kalmadı. 1 ay önce 75 kiloyla diyete başladım şimdi 67 yim vve 1 damla selülitim yok. ama ben o uçar gibi yürüyen iikili alet ve bacak açma aletini çok kullandım. ayakta dönen bel için olanı sadece 10 dk yaptım her gün. inan ayaktayken bile belli olan selülit portakal kabuguda değil resmen mayın tarlasıydı bacaklarım şimdi sıfır. ilk başta 20 dk yaptım. sonra 1 saate çıkardım. bendede oldu o. vucut ham ondan cnm. bence 20 dk la başla sonra yyavaşca çıkar. çok faydalılar

valla canım yürüyüş ve diğerlerini yapıcam ama onu artık sık yapmam galiba

haa bende gördüm kuşum sağolsun çankaya belediyesi çevre yolunda yürüdüğümüz yerede eklemişkaydirigubbakcemile2..gittim baktım bende aletlere ama bir çoğu işe yaramaz çünkü ağarlık yok bişey yok boş boş çeviriyor kaldırıyor gibi hissettim.ama o bahsettiğin yuvarlak üstüne çıktığın sağa sola dönen alet salonlardada aynı..direk bel çalıştırıyor.beli hedef aldığı içinde çok sert yapmamanı tavsiye ediyorum.ısınmadan falan yaptıysan ya da ters hareket yaptıysan ağrı olmuş olabilir...kas gevşetici bir krem sür.bel egzersizine ara ver biraz..ters hareket yapmışsındır canım korkma bişi olmaz..barfiks sopasına ya da parklardaki demirlere asıl biraz.asılmak bele iyi gelir..öldürmezsin kendini merak etme:sm_cool:sen dietine sporuna devam et.bel hareketi yapma..:1hug:

bi süre spora ara verdim çünkü yürürken ağrım hala var normalde bile ağrıyor el işi bile yapamıyorum koltukta otururken bile ağrım varr dönemiyorum o yüzden derimi baya bi zedeledim galiba eşim eczacı okadar ağrım var bu akşam bişey yap dedim bi ağrı kesici verdi baklalım yarın kas gevşetici falan getiricek mi

Sağa sola dönerek yapılan egzersizlerde en büyük hatalardan biride hareketi yaparken sağa ve sola dönüp tek seferde yapmaktır.
Doğrusu şudur ki bu tarz aletlerde mesela önce sağa sonra sola yani 10 kez sağa dönüldüyse(sağa dönüp tekrar düz pozisyon alınır,sağa dönülüp tekrar düz pozisyon..) daha sonra da aynı şekilde sadece sola doğru yapılmalı
Bilginize...

nee 1 saatmi ben burda günde yarım saat yapıyorum diye kadınlar isyan cıkardı mademki çok yapıyosun evine al dedi bana halbuki bi kendine bi bana baksa evine alma ihtiyacının aslen kendinde olduğunu farkedicekkaydirigubbakcemile3

ısınmadan yapaprsan öyle oluyor annmele ikimiz giderdik anne ısın derdim
yok pat başalardı yapmaya ben ısınıp yapardım doktora gitti ağrı yüzünden ısınmadan yapmışsınız dedi oda

hiçbiri de işe yaramıyo bence kızlar daha çok zararı var gibi geldi bana ağırlık filan hiçbişey yok öyle boş boş hareket ediyosunuz bence yürüyüş hepsinden güzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…