• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parkta namaz kılan çiftin önünde işediler

Bir olması gerekmiyor.
Benim bakış açıma göre ibadet evinde ya da ibadete ayrılmış özel yerlerde yapılır. Kaldırımda, parkta, uçakta yapılmaz, yapılmamalı.
Aynen ihtiyaç gidermenin ortaklıkta yapılmaması gerektiği gibi.
Namaz vakti geçiyorsa her yerde yapılır. Müslümanlar icin böyle

Burada isemek zaten namaza karsi yapilmis bir sey.

Namaz vakti geçiyorsa her yerde yapılır. Müslümanlar icin böyle

Burada isemek zaten namaza karsi yapilmis bir sey.

Ne diyeyim, size normal geliyorsa parkta, kaldırımda ya da uçak koridorunda namaz kılmak devam edin.
Müslüman olmayan ülkelerde neyse de müslüman ülkelerde özellikle de türkiyede 200 metrede bir mescit cami falan var. İki adım yürüyüp ibadet ibadete uygun yerde yapılabilir.

Ne diyeyim, size normal geliyorsa parkta, kaldırımda ya da uçak koridorunda namaz kılmak devam edin.
Müslüman olmayan ülkelerde neyse de müslüman ülkelerde özellikle de türkiyede 200 metrede bir mescit cami falan var. İki adım yürüyüp ibadet ibadete uygun yerde yapılabilir.
Bilmediginiz seyler hakkinda yorum yapmayın. Komik

sizce öyle diye, bir dinin kuralları, gereklilikleri değişmez hanımefendi

Değişsin mi dedim? Tekrar söylüyorum şahsi fikrimi belirttim.

Milletin her şeyine karisin, kısıtlamaya çalışın ama biri çıkıp size ters gelen birşey soyledimi vay benim dinime saygı duymadı kıvamına getirin olayı. Yeter artık, sıktıniz. Bir siz süper müslüman değilsiniz.

Değişsin mi dedim? Tekrar söylüyorum şahsi fikrimi belirttim.

Milletin her şeyine karisin, kısıtlamaya çalışın ama biri çıkıp size ters gelen birşey soyledimi vay benim dinime saygı duymadı kıvamına getirin olayı. Yeter artık, sıktıniz. Bir siz süper müslüman değilsiniz.
sen müslüman bile değilsin

Yahu biliyorum demedim öyledir demedim Bence öyle dedim. Asıl siz komiksiniz çünkü şahsi fikirleri degistirebileceginizi sanıyorsunuz. Az mantık yahu.

Bu konularda hiç kitap okumadığın belli. Neden çirkinleşiyorsunki? Bilgisiz olduğunu kabul etmek bu kadar mı zor :KK70::KK70:

sen müslüman bile değilsin

Bana müslüman değilsin diyerek ne kadar iyi bir müslüman olduğunuzu kanitladiniz. Şimdi allah yerine karar veren siz süper müslüman olarak cennete gideceksiniz ben cehenneme öyle mi?

Kendimi müslüman olarak tanimlayabilirim. Ama siz ne kadar muslumansiniz bir düşünün derim.

Bana müslüman değilsin diyerek ne kadar iyi bir müslüman olduğunuzu kanitladiniz. Şimdi allah yerine karar veren siz süper müslüman olarak cennete gideceksiniz ben cehenneme öyle mi?

Kendimi müslüman olarak tanimlayabilirim. Ama siz ne kadar muslumansiniz bir düşünün derim.
:KK70::KK70::KK70:

Ben de bencelerimi belirtmiştim ama seni çok acıtmış demekki ne kadar komik duruma düştüğünü gör istedim :KK51:

Ya pink bana evrim konusunda neden cevap yazmadın? Hep polemik şeklinde olanlarla konustun oysa ben sana gayet de sorunun karsılıgını alabileceğin ciddi bir cevap yazmıştım. Üzüldüm valla.

la havle
ınsanlar içip sarhos halde saga sola satasmamıs,
madde kullanıp kafayı bulup etrafa zarar vermemıs
namaz kılmıs
yerı degıldır demek parkta namaz kılarsan basına gelecekler benı ılgılendırmez basına ne gelırse hak demektır
kımse uygun yer varsa bıle bıle sokakta parkta kılmaz zaten... temız temız yer dururken bıle bıle parkta nıye kılsın zorunda kalmıs
ayak ustu gunah cıkaran bı hrıstıyan olsa yuzune asıt atılsa da aynı sey soylenecek mı acaba ?

Ay size yazicam derken arabada midem bulandı.
Ben beyimle öğleden sonra rakisina başlıyorum romantik romantik naylon bir müslüman olarak. Canı aciyanlar biraz buz koysun acıyan yere iyi gelir, ağrıyı alır. Öptüm.

öncelikle yapılan olay çok ayıp. çok terbiyesizce ve hadsizce.
bunu belirttikten sonra...
bence de ibadet sadece ibadet için belirlenen yerlerde ya da evde yapılmalı. park dediğiniz yer sonuçta insanların tükürdüğü, sümkürdüğü, insanın değilse de kedi köpeğin işediği ve pislediği bir yer.
her ne kadar "temiz" gibi görünse de temiz değil, yani.

Back