- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
- Konu Sahibi Samantha16
-
Merhaba kızlar;
ağustosta düğünüm var yavaş yavaş dairemizi yaptırmaya başladık ama parke seçiminde kararsız kaldım evimin boyası marshall damla sakızı rengi kapılarımda sütlü kahve tonunda membran kaplama sizce parke rengi açık tonlardamı yoksa kapılarıma yakın tonlardamı olmalı?? fikir ve yardımlarınızı bekliyorummm :18::18:
özelden msj atabiliyorsanız resim gönderirseniz çok sevinirim gerçekten çok kararsızım ve zamanımda oldukça az biran önce parke rengine karar vermem gerekiyor:18:Selamlar bizim de evimiz tam dediğiniz gibi. Duvarlarımız da parkelerimiz de açık renk, bu da bize koyu renk koltuk ve koyu renk halı seçebilme avantajı sağladı, görüntüsü de fena olmadı
Fotoğraf gönderebilirim ama herkesin göreceği şekilde paylaşmak istemiyorum.
Nasıl yapabiliriz bilemiyorum.
Yok yok uğraşmak sıkıntı değil de sistem 5 dkda bir özel mesaj göndermeme izin veriyor :)
İyi günler parkelerinizi mutlaka açık renk yaptırın hem aydınlık olur hemde tozu ve ayak izini belli etmez.Bizim parkeler koyu renk ve inanılmaz derecede toz ayak izi çıkarıyor keşke açık renk olsaydı .Parkeleri sil sil aynı kalıyor en azından açık renkte pek sıkıntınız olmaz.
canım albüm için çok teşekkür ederim kapıların renginde pervazlar gerçekten çok güzel durmuş kesinlikle açık renk yaptırıcam senin evini gördükten sonraparkelerinin renginide çok beğendim ben ladin ve akçaağaç arasında kararsızım sizinki ne renk
Rica ederim ne demek :) Beğenmene sevindim
Biz parke renginin boyamıza uyumunu görmek için parkeden bir parça istedik sonra boyayla karşılaştırdık ve uyumluydu. Belki siz de aynı şekilde yapabilirsiniz
valla harika bir fikir hiç aklıma gelmezdi doğrusu deneyimin farkıben daha öğrenicem inşallah böyle işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?