Siz olsanız görselde hangisini seçerdiniz ikiside kademeli şekilde oluyorİkiside anne yanı ve alt kademeli olarak iki şekilde kullanılıyorsa kullanım açısından çok fark yok ama hafiflik ve depolama konusuna park yatak cok kullanışlı ufacık yer kaplıyor çantasında ve kolay kuruluyor diğeri daha hantal
Park yatak,gayet de memmunum. İlerleyen safhada güzel bir yatak alırım, ahşap beşik görünüşü şık onun dışında bana artısı olan bir ürün gibi gelmiyor.Arkadaşlar merhaba 30 haftalık hamileyim ilk gebeliğim. Bu yüzden hangi beşik daha kullanışlı olur bilemiyorum. Sizce bu ikisi arasından hangisini seçmeliyim? Tecrübelerinizi anlatıp yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 3418567
Ben park yatakta görsel olarakta içime sinsin ve kaliteli bişey olsun diye haşır huşur ötmesin vs elele nin aldım. Siz o ahşabıda alsanız en nihayetinde sizin yanınıza kurulacağı için şık durmıcak odasında dursa süslü olabilir. Ama odasında bebek yatırmak bence uzun süre zor. Park yatak alın 3 4 yaşına gelince güzel bi oda yaparsınız yatak alırsınız ve artık onu kullanır. Sadece tavsiyem park yatak içine 15 cm yükseklikte bebek yatağı alın daha rahat eder.Siz olsanız görselde hangisini seçerdiniz ikiside kademeli şekilde oluyor
Icine yatak aldiniz mi ayrica ne aldiniz kac cm kalinligindaBen park yatakta görsel olarakta içime sinsin ve kaliteli bişey olsun diye haşır huşur ötmesin vs elele nin aldım. Siz o ahşabıda alsanız en nihayetinde sizin yanınıza kurulacağı için şık durmıcak odasında dursa süslü olabilir. Ama odasında bebek yatırmak bence uzun süre zor. Park yatak alın 3 4 yaşına gelince güzel bi oda yaparsınız yatak alırsınız ve artık onu kullanır. Sadece tavsiyem park yatak içine 15 cm yükseklikte bebek yatağı alın daha rahat eder.
Park yatakta 6.aydan sonra asagı ındırıyorsunuz yatagı ve atıyorum iki dk lavaboya gıdeceksınız güvenli bir alanda bırakabılıyorsunuz öncesi yukarı kademede besık olarak kullanıyorsunuz...Bu ahşaplar kocaman yer kaplayan ve işi bitince can sıkan bişey haline geliyor bence..Park yatakla işiniz bittiğinde ya da tasımak istediğinizde tombul bir şemsiye haline getirip kaldırabılıyorsunuz ki şuan ikinci çocuğum için kullanıyorum tekrar açtık ve tertemız kılıfındaydı 4 yıldır..Arkadaşlar merhaba 30 haftalık hamileyim ilk gebeliğim. Bu yüzden hangi beşik daha kullanışlı olur bilemiyorum. Sizce bu ikisi arasından hangisini seçmeliyim? Tecrübelerinizi anlatıp yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 3418567
ben bedart markayı aldım 2 sene önce gayet güzel şimdi kızımada lazım yine bundan veya diğerini alcamIcine yatak aldiniz mi ayrica ne aldiniz kac cm kalinliginda
BEnimki de elele madre peki 15cm tasiyor muben bedart markayı aldım 2 sene önce gayet güzel şimdi kızımada lazım yine bundan veya diğerini alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?