Park yatak

zuzu83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
115
0
Kızlar park yatak almayı düşünüyorum ama hangi markada alsam karar veremedim. İnternette yaptığım araştırmada şu ürün buldum özellikleri de yazıyor sizce nasıl?
Ürünün Adı: Crespo Park Yatak
Markası : CRESPO BABY
Kalite Belgeleri :
• TUV,
• CE,
• GS.

Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0-4 yaş

Teknik Özellikleri :
• 180 D mikrofiber kumaşıyla bebeğiniz için çok sağlıklı.
• Fren özelliği sayesinde kilitlenip sabitlenebiliyor.
• Devrilmeyi önlemek için 6 adet destek ayağı bulunuyor.
• Müzik ve dönence aksesuarları bebeğinize keyifli bir uyku ve eğlence ortamı yaratıyor.
• Tekerlekler sayesinde ev içerisinde ürünü kaldırmadan yer değişirebiliyorsunuz.
• 3 bölumden oluşan körüklü tente bebeğin uykusu esnasında ışıklı ortamlardan rahatsız olmasını engelliyor.
• İstenildiğinde kapatılıp açılabilir. Bebeğinizin altını değiştirmek için alt açma ünitesi bulunuyor.
• Amerikan bebek ürünleri standartları gereğince oyun parkının 4 kenarı da bebeğinizi görmeniz için şeffaftır.
• File kumaşdan yapılmıştır.
• En yakın ortopedik yatma durumu icin şilte altında 3 adet demir destek sistemi vardır.
• Omuzda ve elde taşımak için fermuarlı çantası mevcuttur.
• Oyun parkı alt kısımlarında bulunan pileli etekler oyun parkının altında bulunan metal ve plastik parçaları görünmesini engelleyerek güzel bir görünüm sağlar.
• Özel çift kilit sistemi sayesinde oyun parkı kendiliğinden kapanmaz.
• Organizasyon tepsisine bebeğinizin ıslak mendil bebek bezi ve diğer kozmetik ürünlerini kolayca yerleştirip ihtiyacınız olduğunda hemen ulaşabileceksiniz.

ben kraftınkini aldım cihicconunda vardı aldığım mağazada ama o sallanmıyordu oyüzden kraft aldık inşşallah memnun kalırız

bende babyZgo markasınınkini aldım.gayet güzel.ama yaşayıp görücez..

Merhaba bende park yatak aldı. İlk başta alırken tereddüt ettim. Ama şimdi çok memnunum hatta katyola almayacağım. Zaten evim kira gerek yok diye düşünüyorum.Kiraz Bebe benim aldığımda bu.

bende hepsiburada.comdan aldım yaklaşık 3 ay olmuştur indirime girmişti 4 günlüğüne son günü yakaladım ve maxima deluxe xl diye bir park yatak ve 93 milyona aldım indirimleri takip et oldukça kazançlı çıkarsın bende chicconunkini alacaktım ama chicconun hiçbir park yatağında sallanma aparatı yokmuş e bellide olmaz bebeğin durumu diye sallanır cinsten bişey aldım

bende almadım 10 gün içinde alırız ama kararsızım hangisini alsam. boyut olarakta uzun olanını alacağız kapıdan geniş olanlar geçmez diye. odadan odaya geçerken sorun olmasın.

kraft yataklardan bir kac model gordum ama musamba gibi olusu beni cok dusunduruyor.cevremdeki herkes evin sobali bunlar koku yapar diyor.chicco nun bez olmasindan oturu onu alin diyolar.oda cok pahalima geliyor.evi sobali olup boyle musamba gorunumlu yataklardan alan varmi?gercekten bir koku oluyormu merak ediyorum

off bende kararsızım yaaa.ne zormus bu işler böyle.park yatak cok hafifi gibi oldugundan eşim istemiyor cadır gibi diye.ama kiradayım ve ne alıcamı bilemiyorum işte.bakalım dogmadan alsak keşke

arkadaşlar bende kraft almayı düşünüyorum hem çok kullanışlı hemde fiyatıda uygunn

kraft yataklardan bir kac model gordum ama musamba gibi olusu beni cok dusunduruyor.cevremdeki herkes evin sobali bunlar koku yapar diyor.chicco nun bez olmasindan oturu onu alin diyolar.oda cok pahalima geliyor.evi sobali olup boyle musamba gorunumlu yataklardan alan varmi?gercekten bir koku oluyormu merak ediyorum

koku oluyor ama kullanmadan önce kurulumunu yaparsan koku kalkıyor ortadan bende senin gibi araştırdığımda bir kişiden öyle yapılmasını duymuştum ben alalı 3 ay oldu yaklaşık 1.5 aydır kurduk üstünü kapattım bir örtüyle ama kenarları file olduğu için hava alıyor hiç koku falan kalmadı hatta evde durmadığımızda bile eve geldiğimizde hiç koku gelmiyor

Ben Pierre Cardin almayı düşünüyorum,ama henüz gidip bakamadık.internetten baktım hoşuma gitti.bir bakın isterseniz.

2008041717123639677dh9.jpg

47796987dh9.png

Kızlar kalite olarak bilmiyorum ama fiyatları uygun geldi tenteli hoşuma gidiyor tentesizleri beğenmedim acaba bu 2si arasında hangisi güzel sizce

Merhaba bende park yatak aldı. İlk başta alırken tereddüt ettim. Ama şimdi çok memnunum hatta katyola almayacağım. Zaten evim kira gerek yok diye düşünüyorum.Kiraz Bebe benim aldığımda bu.

Canım benim baktığım da seninkinin modeli nasıl geldimi resimdeki gibi mi duruyo kumaşı falan bilgi verirsen

Canım benim baktığım da seninkinin modeli nasıl geldimi resimdeki gibi mi duruyo kumaşı falan bilgi verirsen

Ben aldım. Kurdum 2 ay oldu çok memnunum. Koku olup olmadığını soruyorlar arkadaşlar hiç bir koku yok ve kumaşıda iyi bence. Salanabiliyor en önemlisi de bu. Ama senin üsteki resimdeki de güzel çünkü mama koyacak apartı var. Bir de kiraz baby den aldım ben hemen geldi hiç bir problem yaşamadım ama hepsiburadan ne alsam farklı modelini gönderdiler hiç memnun kalmadım.

ya chicco nun her ürünü pahalı yaaaa

sinir oluyorum

zaten ne alacağımıza da karar veremedik, park yatak mı beşik mi?

Bu arada kızlar chicconunki pahalı ama hiç hoşuma gitmiyor sanki sadece oyun parkı gibi duruyor yatak havası yok benim annem kendi ewine pierre cardin inkini aldı sırf adı var modelini ben pek beğenmedim ben şirin bişiler istiyorum kendi ewime bakalım

2008041717123639677dh9.jpg

47796987dh9.png

Kızlar kalite olarak bilmiyorum ama fiyatları uygun geldi tenteli hoşuma gidiyor tentesizleri beğenmedim acaba bu 2si arasında hangisi güzel sizce

canım biz ikinci resimdekinden aldık stok garden markası rengi tatlı mavi-lacivert. Gözüktüğünden daha büyük, yan kumaşları diğer bazı markalardaki gibi laylansu değil en azından bana öyle geldi.Fermuarlı açılması büyük bir özellik çocuk yürümeye başlayınca içine kendisi girebilir.Birde yanları hem fileli hemde üzerini kapatabileceğin kumaşı var. Ben çok beğendim umarım kullanışlı olur.

stork gardeni nerede okusam cok memnunuz diye not yazilmis.hepsiburada sitesinde ozellikle en cok yorum alan urun o olmus.resimden gorerek almak pek cesaret edemedigim bir sey.nigdede ne yazikki o markadan bulamadik ama bu kadar olumlu dusunceden sonra acikcasi aklima bu marka yatak daha cok yatti.fiyatida uygun enazindan.cok saolun arkadaslar.

pr012474maxgn2.th.jpg

kızlar benim aldığımda bu kraftın 5 aylık hamileyken almıştık aldığımız günden beri kurulu duruyor evim sobalı koku filan hiç olmadı kumaşıda muşamba gibi değil hatta arkadaşımın 4 aylık kızı var bir gece bende kaldılar ve onda yatırdık kızı sallanması filan gayet denemiş olduk yani tabiki mobilya beşikler kadar güzel görünmüyor yerim olsa bende kesinlikle mobilya alırdım ama yatak odası ufak olupta benim gibi yer sorunu çekenler için bence park yatak birebir

X