Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları park yatak kullananlar

narsisus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
547
0
96
Tokat
beşik olarak yatak odama bunlardan bi tane almayı düşünüyorum fakat içine ne koyuyosunuz yatak olarak.incede olsa onlar için uygun olan sünger yataklardan mı koyuyosunuz yoksa sadece yün mü? nette bi tane beğendim çok güzel ama onun ebatlarına uygun yatak yok hazır satılan

Merhabalar=)
Öncelikle belki biliyorsunuzdur ama ben yine de söyleyeyim dedim,
Ben de odama beşik olarak park yatak aldım -tekerlekli olanlardan.Ama ben gün içinde de odalara taşıyıp yanımda tutabileceğim bir şey arıyordum.Bu park yataklar inanılmaz büyük ve yatak odası kapısından bile geçmedi...Dolayısıyla tekrar masraf yapıp daha ufak bir sepet yaptırdım...
Ama tabii sen taşımayıp sadece odanda tutacaksan bu dediğimi göz ardı edebilirsin...=)

ben chicconun lullaby modelini almıştım içinede ince sayılabilecek viskoydu sanırım yatak almıştım çokda memnunum 2 yıldır kullanıyorum. kapılar standart genişlikte ise sorun olmaz rahatlıkla geçer. şimdi oturduğum evde geçiyor ama öncekinde bende sığdıramıyordum.

geçmesede benim en çok kullandığım eşyalardan biri oldu park yatak.

park yatak kullanıyorum ve çok memnunum.içine yarı ortapedik bir yatak aldık.dr.umuz yumuşak yatak,yün yatak, ve sünger sağlıksız almayın dedi.bebeğin omuriliği çok taze olduğu için sert yatakta yatması gerekiyormuş.bizde yarı ortapedik aatak aldık park beşiğin ebatlarında.aldığımz yerden getirttiler yatağınıda.

bizde aldık ama hiç hoşuma gitmedi
çok kaba saba duruyor evde..
doğumdan önce nası beğendim anlamıyorum hala
şirin değil hiç
zaten oğlumda hiç yatmadı içinde
bi aksesuar olarak duruyor yatakodasının köşesinde

Benimkinin markası Krafttı...Belki diğer markalar daha küçük olabilir...Ama Kraft kesinlikle çok büyük ve yatak olarak bence kullanışsız...

nerde yatırıyosunuz peki ?

onlaraın ebatlarına uygun sünger yataklar var onlardan alabilirsin bebek doğduğu zaman sert yatakta yatması gerekiyor yün olmaz belki alerjisi olabilir

yatağın büyük olması bir avantajdır.belli bir süre sonra dönüp durmaya başlıyolar.orasını burasını çarpmasını itemiyosan büyük yatak daha iyi.görünüş değil senin bebeğinin rahatı ve sağlığı önemli olmalı bence.dar ama güzel bir yatakta rahatsız uyumasındansa büyük ama çok şıl olmayan bir yatakta rahat döne döne uyuması daha sağlıklı bence.karar size kalmış tabi.ben çok şık mobilya bir beşikte almıştım ama oplum kenar koruyucu olmasına rağmen kolunu paraklıklara sıkıştırıyordu.biraz ayaklanınca kafasını tahta kenarlara vurmaya başladı.park yatak aldım.ve çok rahat etti bebeği.

bende tahta besik almistik cok ciciydi bir sure sonra sigmadi parkyatak aldik cok memnunuz ozellikle deli gibi donen bir cocukca park yatak en iyisi :90:

onlaraın ebatlarına uygun sünger yataklar var onlardan alabilirsin bebek doğduğu zaman sert yatakta yatması gerekiyor yün olmaz belki alerjisi olabilir

başka bir arkadaş sünger yatağı dr.tavsiye etmedi diye yazmış şimdi kafamız iyice karıştı.ne alcaz yatak olarak visco mu sünger mi ?:44:

başka bir arkadaş sünger yatağı dr.tavsiye etmedi diye yazmış şimdi kafamız iyice karıştı.ne alcaz yatak olarak visco mu sünger mi ?:44:

arkadaşlar cevap bekliyorum. visco yataklar sanırım terletiyormuş yarı ortapedik yataklar sağlıklıymış ne dersiniz?

Arkadaşlar hepinizin ağzına sağlık. Bende kara kara düşünüyordum nasıl yatak alsam diye. Sepetlerden alıp yatak odasına koymayı, büyüyebilen mobilya beşik alıp bebek odasına koymayı düşünmüştüm ama maliyeti çok oluyor. 400-450 tl civari diyorlar küçücük sepetlere, bir de sadece 6 ay kullanabiliyorsun

En son karar verdim park yatak alıp geceleri yatak odasında, gündüzleri bebek odasında kullanmaya karar verdim. Beşiği ölçtüm kapılardan girip çıkmasında problem olmayacak. Hem park yatağı 4 yaşına kadar kullanabiliyormuşuz.

Yatak konusuna da gelince alacağın yerde yatak veriyorlar zaten, sert yumuşak bilemem ama eğer yumuşak zararlıysa sert olanını tercih ederiz. Zaten oldukça fazla yatak çeşidi sunuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…