Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beşik olarak yatak odama bunlardan bi tane almayı düşünüyorum fakat içine ne koyuyosunuz yatak olarak.incede olsa onlar için uygun olan sünger yataklardan mı koyuyosunuz yoksa sadece yün mü? nette bi tane beğendim çok güzel ama onun ebatlarına uygun yatak yok hazır satılan
ben chicconun lullaby modelini almıştım içinede ince sayılabilecek viskoydu sanırım yatak almıştım çokda memnunum 2 yıldır kullanıyorum. kapılar standart genişlikte ise sorun olmaz rahatlıkla geçer. şimdi oturduğum evde geçiyor ama öncekinde bende sığdıramıyordum.
geçmesede benim en çok kullandığım eşyalardan biri oldu park yatak.
bizde aldık ama hiç hoşuma gitmedi
çok kaba saba duruyor evde..
doğumdan önce nası beğendim anlamıyorum hala
şirin değil hiç
zaten oğlumda hiç yatmadı içinde
bi aksesuar olarak duruyor yatakodasının köşesinde
beşik olarak yatak odama bunlardan bi tane almayı düşünüyorum fakat içine ne koyuyosunuz yatak olarak.incede olsa onlar için uygun olan sünger yataklardan mı koyuyosunuz yoksa sadece yün mü? nette bi tane beğendim çok güzel ama onun ebatlarına uygun yatak yok hazır satılan
onlaraın ebatlarına uygun sünger yataklar var onlardan alabilirsin bebek doğduğu zaman sert yatakta yatması gerekiyor yün olmaz belki alerjisi olabilir
başka bir arkadaş sünger yatağı dr.tavsiye etmedi diye yazmış şimdi kafamız iyice karıştı.ne alcaz yatak olarak visco mu sünger mi ?:44: