park yatak kullananlar

emda neden park yatak alıyorsun?Bence bu saatten sonra alma zaten büyüyolar rahat yatamıyolar onda

kızım 7 mart doğumlu ve çok hareketli artık emeklerken bişeylere tutunup birkaç adım atabiliyor ve kendi karyolasındada kenarlıklarına tutunarak kalkabiliyor düşücek diye çok korkuyoruz emeklediği için yer yatagıda yapamam tek çözüm derin olduğu için park yatak almak diye düşündük eşimle ama alıp almamakta kararsız kaldığım içinde burada sizlerin fikirlerini almak istedim bide ben park yatağı 3-4 yaşa kadar kullanabiliyorlar diye biliyorum büyük ebatları varmış

kızım 7 mart doğumlu ve çok hareketli artık emeklerken bişeylere tutunup birkaç adım atabiliyor ve kendi karyolasındada kenarlıklarına tutunarak kalkabiliyor düşücek diye çok korkuyoruz emeklediği için yer yatagıda yapamam tek çözüm derin olduğu için park yatak almak diye düşündük eşimle ama alıp almamakta kararsız kaldığım içinde burada sizlerin fikirlerini almak istedim bide ben park yatağı 3-4 yaşa kadar kullanabiliyorlar diye biliyorum büyük ebatları varmış

eğer sallanma gibi bir sorununuz yoksa bence böyle bişey al

yatağı alt kata iniyor park yatak gibi bence daha kullanışlı ve rahat olur

Son düzenleme:
eğer sallanma gibi bir sorununuz yoksa bence böyle bişey al

yatağı alt kata iniyor park yatak gibi bence daha kullanışlı ve rahat olur

canım sallanma sorunumuz yok yatağa yatınca uyuyor bizimki:nazar: gösterdiğin yatak güzelmiş internette satışı var mı yada ismi ne olarak geçiyor bide bizimki orta kademede durmaz kendi yatagıda öyle ama kendi yatağının kademesi yok en alta koydugumda bi kapısı filan varmı derin olduğu için alımı nasıl ve siz kullanıyormusunuz memnun musunuz ?
sanırım biraz çok soru sordum :)

yok canım bende park yatak kullanıyorum
ikea sitesinden bakabilirsin
ben daha önceden bunları görseydim park yatak almazdım
park yatakta kullanışlı ama görüntü açısından bunlar daha güzel

kızlar kuzenim de park yatak var ve dün onda bi denedim ordanda tutuna tutuna ayağa kalkıyor gerçi boyu pek yetişmiyor 2-3 parmak mesafe kalıyor kafayı kaldırıp bakıyor benim yani park yatak işi bende olmayacak anlaşılan benim bu bıcırıktan çekeceğim var
beyazbulut senin dediğin karyolaya bide bakıcam umarım o olur

kızlar kuzenim de park yatak var ve dün onda bi denedim ordanda tutuna tutuna ayağa kalkıyor gerçi boyu pek yetişmiyor 2-3 parmak mesafe kalıyor kafayı kaldırıp bakıyor benim yani park yatak işi bende olmayacak anlaşılan benim bu bıcırıktan çekeceğim var
benim park yatağımın üst kısmı açılıp oyun alanı oluyor.sende öyle bişey alıp oyun alanı haline getirdikten sonra içine yatak alsan hani oluyor ya yataşın falan.öyle yatırsan olabilirmi acaba böylece içinden çıkamaz.ama öylede hapisane gibi geliyor bana ya yazık merak ediyorlar acaba dışarda ne var diye :1rolleyes:kıyamam ya :1rolleyes:

bende park yatak kullanıyorum çokda memnunum.kızım tırmanmaya çalışıyor.bizd eyakın bir zamanda alt katanı geçeriz sanırım

bizde park yatak kullanıyoruz sallanmak isterse elimle iç kısmı sallıyorum..yetiyor...
hala üst kattayız ve rahat olsundiye ben içine yün döşek yaptırdım... klasiklerden ayrılmayım dedim...

uyku meleği diye bişey almıştımamadefne yünde daha rahat etti.. köylü.kaydirigubbakcemile3.....

anasıda yün yorgansever zati... alt kata inince çok derin olmasın diye 2 kat sünger kestiricemben.. bide yatağın kendi sert kısmı bide yün kısım..eee artıkrahat etsin hanfendi... yerimseniben.....

uykusu olmayana yatak ne desin o da ayrı birkonu.. yatak bahane uyumakisteyen her yerde uyur (ablamın tezidir %100 katılırım)

X