Hanımlar merhaba ilk defa bdv ye konu açıyorum ve konunun yatak olması
sanki başka derdim yokmuşçasına
Ben görselini beğendiğim ve altına süpürge rahat girdiği için( sanki her gün ev süpürüyorum) evlenirken yatağı bazasız karyola şeklinde tercih ettim. Belki ilk yıllarda çok ses olmuyordu bilmiyorum ama artık dönerken falan çok gıcırdamaya başladı. Temizlik esnasında ben de süpürge ve vileda aracılığı ile ayaklarını oynatıyorum sanırım özellikle temizlik sonrası daha da gıcırdıyor.
Bu beni çok rahatsız etmiyordu kızım doğana kadar. Ama şimdi çok sinir etmeye başladı uyurken dönmeye korkuyorum, dönerken çıkan sesten kızım uyanacak diye( bizim odada park yatakta uyuyor) ya da uyutup yatağına koyarken ses yaparak kalkıyorum ve hep stres yaşıyorum.
Şimdi gelelim soruma başlık ve yatak var olduğu için tek başına baza almam gerekiyor sanırım. Ama böyle sorunla karşılaşıp karyolasina çözüm getirebilen oldu mu baza almaya gerek olmadan onu merak ediyorum. Ayaklarına falan bir şeyler yapılabiliyor mu ya da bir destekleme ile sağlamlaştırılıp ses olayı giderilebiliyor mu onu merak ettim.
Öff ne yazdım be bu kadar uzun olacağını bilmiyordum.
Arkadaşlar boşan yazmayın lütfen
Bir taraftan da baza fiyatlarına bakayım bari. 4 yıl önce tüm yatak odası takımına verdiğim parayı şimdi bazaya vereceğim heralde....
Şunu da ekleyim uygun fiyatlı memnun kaldığınız varsa baza için önerilere açığım ben Doğtaştan almıştım ama bazayı ille gidip ortam almam şart değil yani ölçüler uyduktan sonra başka marka da olur heralde