• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El PARK YATAK ARIYORUM KIZ BEBEK İÇİN

• Konu Sahibi Konu Sahibi m-g
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

m-g

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
28
1
1
36
kızım için uygun fiyata temiz 60*120 ölçülerinde park yatak arıyorum sallanabilir olması ve kaliteli sağlam olması önemli sizden haber bekliyorum bayanlar.

Ogluma sallanmayan chicco almistim hic mem nun kalmadim kizim 3 aylik sallanan bilinmedik marka aldim cok memnunum sallanmasi cok onemli beence

bende sallanır olsun istiyorum sizinkinin markası neydi ne kadara almıştınız fotoğrafı varmı satıyorumusunuz :) bende markadan ziyade kaliteli ve sallanır istiyorum

bende sallanır olsun istiyorum sizinkinin markası neydi ne kadara almıştınız fotoğrafı varmı satıyorumusunuz :) bende markadan ziyade kaliteli ve sallanır istiyorum
Yok cnm satmiyorum ebebekten almistim kiddycare diye markasi indirime girmisti fikrimi paylasmak istedim birde ilk aylarda kullanilan yuksek ek parcasi varya onun alt destegi kalin olmali bence bununki cok kalin degil tek eksigi odur sonra gidp civilden ic yatak aldim mecburen

Back