Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Park yataklar hafif sallanır aslında. Ancak bir süre sonra bebek büyüdüğü için küçük gelmeye başlıyor.Park yatağın içine yatak aldım ama sallanmiyor. Park yatakların böyle olduğunu yeni öğrendim. Boşuna yatağa bir sürü para mi verdim simdi?
Siz nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi?
Cesaret edemiyorum uyku egitimine. Aslında nerden başlayacağımı bilmiyorumPark yataklar hafif sallanır aslında. Ancak bir süre sonra bebek büyüdüğü için küçük gelmeye başlıyor.
Bence sallamaya alıştırmamak en iyisi. 4 ayıni geçtiyse uyku eğitimini arastirip ona gore bir yol izleyebilirsiniz.
Sallanan Park yataklar var , keşke bakıp alsaydiniz benimki sallanıyor. Aparatı var . Valla benimki küçük olduğu için genelde emerek uyuyor. Emerken uyumazsa kolumda pispisliyorum ayakta. Veya gezerek uyuyor vs.. benim bebeğim beşikte sallanarak uyumazdi ama zaten illa temas istiyor çünkü, ayakta falan da uyumuyorPark yatağın içine yatak aldım ama sallanmiyor. Park yatakların böyle olduğunu yeni öğrendim. Boşuna yatağa bir sürü para mi verdim simdi?
Siz nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi?
Siz nasıl bir eğitim verdiniz :) benim bebeğim henüz 2 aylık ama 4 ayına girince ben de düşünüyorumPark yataklar hafif sallanır aslında. Ancak bir süre sonra bebek büyüdüğü için küçük gelmeye başlıyor.
Bence sallamaya alıştırmamak en iyisi. 4 ayıni geçtiyse uyku eğitimini arastirip ona gore bir yol izleyebilirsiniz.
Benimki de sallanıyor ama alt kademesi çok az sallaniyor.Sallanan Park yataklar var , keşke bakıp alsaydiniz benimki sallanıyor. Aparatı var . Valla benimki küçük olduğu için genelde emerek uyuyor. Emerken uyumazsa kolumda pispisliyorum ayakta. Veya gezerek uyuyor vs.. benim bebeğim beşikte sallanarak uyumazdi ama zaten illa temas istiyor çünkü, ayakta falan da uyumuyor
Bence sallamaya hiç alıştırmayın. Bu arada uyku eğitimi 7 Aydan sonra diyorlar ama ataklar diş çıkarma dönemi filan biraz sekteye uğruyormuş. En iyisi 1 yaştan sonra diyorlar. Ben 7-8 aylıkken denedim vicdan yaptım bıraktım.Sallanan Park yataklar var , keşke bakıp alsaydiniz benimki sallanıyor. Aparatı var . Valla benimki küçük olduğu için genelde emerek uyuyor. Emerken uyumazsa kolumda pispisliyorum ayakta. Veya gezerek uyuyor vs.. benim bebeğim beşikte sallanarak uyumazdi ama zaten illa temas istiyor çünkü, ayakta falan da uyumuyor
Alt kademede öyle oluyor evet. Üstteyken uyutabiliyordum. Alta geçeli uyumuyorlar. Benim ikizlerim beğenip uyumuyor. Küçük sallanan beşikte uyuyo park yataklarına alıyoruz. Küçük Beşiğe sığmıyorlar ama iki büklüm yine onda sallanıyorlar. Keşke alışmasalardı ama olan oldu 18 aylıklarBenimki de sallanıyor ama alt kademesi çok az sallaniyor.
Uyku eğitimiyle ilgili kitaplar var ve internette de çeşitli yöntemlerden bahsediliyor. Bunları inceleyip bebeğiniz icin en uygun olanı deneyebilirsiniz. Amaç bebeğin herhangi bir destek almadan kendi kendine uykuya geçebilmesi.Siz nasıl bir eğitim verdiniz :) benim bebeğim henüz 2 aylık ama 4 ayına girince ben de düşünüyorum
Benimki 8 aylik dört dişini de çıkarttık. Bir süre cikmaz yeni diş diye düşünüyorum. Acaba bende mi alistirsam sallamamaya?Bence sallamaya hiç alıştırmayın. Bu arada uyku eğitimi 7 Aydan sonra diyorlar ama ataklar diş çıkarma dönemi filan biraz sekteye uğruyormuş. En iyisi 1 yaştan sonra diyorlar. Ben 7-8 aylıkken denedim vicdan yaptım bıraktım.
Nasıl yaptınız tam olarak bende denemeye başlasam mi? Benimki de 8 aylık?Uyku eğitimiyle ilgili kitaplar var ve internette de çeşitli yöntemlerden bahsediliyor. Bunları inceleyip bebeğiniz icin en uygun olanı deneyebilirsiniz. Amaç bebeğin herhangi bir destek almadan kendi kendine uykuya geçebilmesi.
Ben uyuyana kadar sandalyede oturdum. Uyuyunca da yanından ayrıldım. Biz de 8 aylıkken kendimiz uyumayı öğrendik ama keşke daha erken başlasaydim. Deneyin siz de bebeğiniz de çok rahat edeceksiniz![]()
Saldalyede oturup baş ucunda beklemeye başladım. Sonra sandalyem ile birlikte daha da uzaklaştım. Bir yandan da ona masal okudum. İlk seferde yarım saat içerisinde uykuya daldı.Nasıl yaptınız tam olarak bende denemeye başlasam mi? Benimki de 8 aylık?
Tam olarak neler yaptınız ilk başta
Haklısınız sallamaya alistirma taraftarı değilim kesinlikle ama bebeğim büyüdükçe kucağımda uyutmak vs benim için zor olmaya başladı. Kendisi yatsın uyusun büyüklüğünde de değil henüz 2 aylıkBence sallamaya hiç alıştırmayın. Bu arada uyku eğitimi 7 Aydan sonra diyorlar ama ataklar diş çıkarma dönemi filan biraz sekteye uğruyormuş. En iyisi 1 yaştan sonra diyorlar. Ben 7-8 aylıkken denedim vicdan yaptım bıraktım.
Bizimki tam 1 yaşında 8. diş geliyor. Benim bebek sallanmak istemedi ağlıyordu. Memede kanguruda babasının omzunda uyuyor. Memede uyutmak beni zorlamıyor. Emzik gibi kullanmıyor çünkü beni. Bu arada emzikte vermedim.Benimki 8 aylik dört dişini de çıkarttık. Bir süre cikmaz yeni diş diye düşünüyorum. Acaba bende mi alistirsam sallamamaya?
Daha küçükmüş kanguruya veya slinge alıştırın. Benin oğlan 4 kilo doğdu ben 50 kiloyum düşünün oğlum şuan 13 kilo filan gündüz memede uyumazsa kanguruyla uyutuyorum. Akşam babamız kucağında mayıştırıyor bende bi 5 dk emzirince uyuyor.Haklısınız sallamaya alistirma taraftarı değilim kesinlikle ama bebeğim büyüdükçe kucağımda uyutmak vs benim için zor olmaya başladı. Kendisi yatsın uyusun büyüklüğünde de değil henüz 2 aylıko yüzden bir iki defa ayağımda uyusa mi acaba diye denedim ama kabul etmedi. Favori uyuma modu emerek veya sarılırken gezerek uyumak şimdilik
inşallah biraz büyüdüğünde kendi kendine uyumaya alıştırmak istiyorum , becerebilirsem
![]()
Slinge alışık doğduğundan beri , benimki de 4 kg doğdu şimdi de 6.5 kgDaha küçükmüş kanguruya veya slinge alıştırın. Benin oğlan 4 kilo doğdu ben 50 kiloyum düşünün oğlum şuan 13 kilo filan gündüz memede uyumazsa kanguruyla uyutuyorum. Akşam babamız kucağında mayıştırıyor bende bi 5 dk emzirince uyuyor.
Biliyorsunuz ki sling ve kanguruya doğru oturtmak gerekiyor bebeği o yüzden siz olmadan kimseye giydirmeyin hatta baba ve sizden başkası giymesin çocuğu.Slinge alışık doğduğundan beri , benimki de 4 kg doğdu şimdi de 6.5 kgben de 53 kiloyum
slingde benimki de uyuyor, hatta 2-3 saat uyuduğunu biliyorum ama koyunca uyanıyor genelde. Bir de muhtemelen birkaç aya işe başlayacağım, bakacak olan kişi slingde uyutur mu, saatlerce öyle taşır mı bilemiyorum ki .
Sallamadan mi uyutuyordunuzSaldalyede oturup baş ucunda beklemeye başladım. Sonra sandalyem ile birlikte daha da uzaklaştım. Bir yandan da ona masal okudum. İlk seferde yarım saat içerisinde uykuya daldı.
Her bebek bir olmayabilir. Benim kızımda bu işe yaradı. Ama okuduğum kadarıyla gündüz uykusunda başlamak gerekiyor. Ben de öyle yapmıştım.