parisste ekonomik alışveriş

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.981
4.905
3 gunlugune pariste olcam 3 hafta sonra kısmetse..
alışveriş yapmak istiyorum hediyelik eşya,kıyafet,kozmetik,ayakkabı,canta vs ne olursa ..
illa ki ekonomik olsun istiyorum. pariste yasayanlar ya da bılenler neler önerirler??

öğrenirsen bana da söyle yaa ama pariste normalden daha pahalı oluyomş diye duydum. bide dikkat et çakma prada,chanel filan çantan varsa fransada havaalanında almıyolar. cezası bile varmış aman diyim:79:

bilen biri yardımcı olsa süper olur..
louise voittton cakmalarını tutukluyolar diye de duymustum ama hiçbirinin cakması yok zaten bende

İyi yolculuklar şimdiden..
Tur şirketi ile gidiyorsan;tur elemanları belli yerlere götürüyorlar.Hatta Türk elemanlar çalışıyor bazı mağazalarda.Özellikle oralara götürüyorlar...
Parfüm almayı düşünüyorsan (ki özellikle tavsiye ederim) Sephora 'nın satış mağazasına git.Süper parfümler var ve fiatları uygun.....

Paris'te fiyatlar ucuyor. Eger yakin yerlere gidebilirsen oralardan al derim. Parise 20 km uzakliktayim ve fiyatlar cok daha uygun. Alisveris merkezleri cok guzel secenekler buyuruyor

Kozmetik icin Sephora, Nocibe, Marionnaud, Yves Rocher oneririm
Kiyafet, canta icin H&M, Zara, Camaieu, Mango (pahali), Mim, Pimkie...
Ayakkabi icin André, Etam, Bata...
Ic camasirlar icin Soleil Sucré, Etam lingerie...
Aksesuarlar icin Claire, Six...
Hediyelik icin heryerde bulabilirsin
Ufak magazalar da var, cok guzel ve cok uygun fiyata urunler bulabilirsin

paris ve ekonomik alisveris

ben kendim icin genelde camaieu'yu tercih ediyorum ama bunlar da guzel; zara, promod, h&m, edc (esprit)
erkek giyim; brice, jules, celio
coluk cocuk varsa hediyelik falan; zara kids, h&m, du pareil ou meme, vertbaudet (bu digerlerinden biraz daha pahali)..
ayakkabi, eram. ekonomik olmasa da olursa minelli :)
parfum icin tabi ki sephora
bunlar genelde butun avmlerde oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…