Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dunprovaya gıttım ben daha ılktı.bembeyaz bı kumastan gelınlık yapmıslar astarı oluyomus o gelınlıgın ölculer belırlendı yaka acıklıgı belırlendı etek boyu felan alındı.asıl model bu kumasın ustune göre olusturuluyormus.gelınlıgımın en alt katı hazır yani:) ama dugunum teee mayısta oldugundan bıdahakı provam subatta felan olcakmıs ozaman gelınlıgın bustıerı bıtermıs gıttıgımde begenmedıgım yer varsa duzeltılcekmıs etekle ılgılı prova yapılıcakmıs öle işte kalıbı okdr guzel cıkartmıslar kı sankı zapzayıfım:))
boy yok derken ne kadar var mesela:) 1.60lardaysa normal daha mınyonsan cok kabarık seylerın ıcınde kaybolursun dıe dusunuyorum ama ıstedgın modelı sana uygun hale getırıyo modaevlerı hepsınde jpg uzantısı vr hangı modelı dedıgını tam anlamadım ama hepsı bele tam oturuyo artıkmodellerın önemlı olan gövdenın uzunlugu kalcadan mı kabartcaksın beldenmı bu konuda bı fıkrım yok kılo deseydın tek parca gelınlıgı tercıh et derdım ama boy konusunda yanlıs bısı sölemek ıstemem
1. 62 boy kiloda 54 falan "bayıldm.jpg" olanından bahsediyodum. çok hoşuma gidiyo kalçadan kabaranlar hoşuma gidiyo da türbanlı gelinlikte nası durur bilmiyorum amannn amannn ne zormuş....opuyorumnanaktan
Ayyy astarı bile giymek ne güzeldir yaaa delikafadulden Ben gelinlik konusunda çok takıntılıyım! Milyon tane siteye girmişimdir, milyon tane model bakmışımdır daha bi tane de gözüm kaldı sadece. Off bide şimdi pişmanım o kadar baktığıma, ne kadar çok seçenek olursa o kadar kafaası karışıyor insanın üff :sm_confused:
Canım bide fiyatını sorucam ben gelinliğinin? Kumaşı falan dahil ne kadara gelicek acaba? Ben beğendiğim modeli alamıycaam için(yabancı bi tasarımcının bi ürünüymüş püfff) gönlüme göre olsun diye diktiricem. Hiç de sormadım terzilere falan fiyat. O açıdan merak ettim seninki ne kadar diye..