- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
Ahhh ahhh ben ki kendi halinde gariban bir diktatörümyine bana bağlamışsın konuyu
Haklıyım vallaburda kıyamet kopar L lamelifAmine yoksa neden susturayım sizleri
Ama şunu demezsem içimde kalırBugün yanlış tanınıyorsak, bizim ülkemizde farklı, başka bir İslam ülkesinde farklı uygulamalar varsa, sorumlusu bizleriz.
Çok derinlemesine girmeyeceğim zira yine dini yorumlara kayacak.
Ankara patlamasında 102 insan vefat etti, Fransa'da ölenlerin sayısı en son 129'du, sosyal medyada yorumlara dikkat ettin mi hiç?
Ankara'daki vahşette Ankara merkez patlıyor herkes yazanlar olmuştu, aynı sevimsiz, vicdan ve merhametten, insanlıktan nasiplenmemiş yorumu Fransa'daki Vahşet için yazmışlar gülerek.
Oysa siyasilerin politikalarının sorumlusu masum insanlar değildir, gebe bir Fransız kadınının korkusu, bir Filistin'li, Suriye'li, Irak'lı kadının korkusu kadar üzücü gelmeli bizlere ama ne yazık ki din adına katliamlar yapan terör örgütleri bir yana, o örgütlerin yaptıklarından haz alan, sorsan karıncayı incitmeyeceğini söyleyenler de o örgütler kadar korkutucu.
Aslında bu tip terör saldırılarını en çok yaşayan millet olarak Fransız Halkını en çok bizim anlamamız gerekirken en fena yorumlar bizden çıkıyor.
Biz acılarımıza sevinseler bile Acılara sevinenlerden olmamalıyız, hal böyle olunca da ister istemez önyargı ve şüpheyle yaklaşıyorlar bize.
hah işte abla mekez patlıyor herkes bilmem ne vicdanlarını sorgulamak lazım benim dinimin emrettiği budur
sevinmedim ama ne hissettin dersen öfke bi suriyeli garibanları baş belası ettik başımıza sığamadık abla sığamadık
daracık bi mezara sığacak şu gövdemiz şu koskoca dünyaya sığamadı
nedir 3 günlük dünyada bu hırs nedir dedim neyi paylaşamıyoruz
neyse
ancak fransa gibi bi ülkede eş zamanlı 6 patlama manidar değil mi ?çok manidar hem de
bu arada her diktatör sen gibi olsunnn