Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hiç beğenmiyorum bu kadını yüzüde fiziğide berbat bence fizik tahta gibi bişiy el ayak deve tabanı giibi yüzüde yaşlılara benzioo lenslerden gözleri fırlıcakmış gibi saçlarının sarısıda çok çiğ bence hiç bi güzel yanı yok parası var işte bakımlı okadar..
o ayaklar gercekmiiiakannehir boyu uzunmu ondanmı acaba kaydırak gıbı duruyor topuklu ayakkabı gıyınce:teytey:.bende begenmıyorum hiç güzel dgl gydgı seyler arada hoşuma gidiyor ama salık salık gydıgı eşofman cinsi seyler cok rüküş alsanaalsanasmile
fazlasıyla çirkin ve basit buluyorum karakteride beş para etmez köpeğini kıyafetlerine uymadığı için değiştirmeyi düşünüyordu bir ara tam bir hayvansever olarak ondan nefret ettim hayvana aksesuar gözüyle bakan basit kadının teki.