PariS HiLToN

sac rengi bence süper yani üstelikte şık giyiniyor ama kendisini bende hiç sevmem elleri ve ayakları gercekten çirkin ama olusu o ne yapsın ki

hiç beğenmiyorum bu kadını yüzüde fiziğide berbat bence fizik tahta gibi bişiy el ayak deve tabanı giibi yüzüde yaşlılara benzioo lenslerden gözleri fırlıcakmış gibi saçlarının sarısıda çok çiğ bence hiç bi güzel yanı yok parası var işte bakımlı okadar..

ıy nefret ediyorum ya sanki gözlerini açamıyomuş gibi bi hali var böyle yarım yarım bakıyo kılll oluyorum

Ben güzel bulmuyorum bu kadını valla.

Ama bi çekiciliği var seksapel bişi işte :nazar:

Ayrıca ayakları baya kemikliymiş ,giydiği ayakkabılar yakışmamış bu nedenle.

o ayaklar gercekmiiiakannehir boyu uzunmu ondanmı acaba kaydırak gıbı duruyor topuklu ayakkabı gıyınce:teytey:.bende begenmıyorum hiç güzel dgl gydgı seyler arada hoşuma gidiyor ama salık salık gydıgı eşofman cinsi seyler cok rüküş alsanaalsanasmile

her fotoda aynı paris...

10371677wt4.gif

Albüm çalışmalarına başladı.

Ayakkabı numarası 43
Afrojack ile çıkıyorlar

Bu kadar zengin bir kadının bu kadar basit ve ben burdayım diye bağıran lensleri tercih etmesi çok garip

fazlasıyla çirkin ve basit buluyorum karakteride beş para etmez köpeğini kıyafetlerine uymadığı için değiştirmeyi düşünüyordu bir ara tam bir hayvansever olarak ondan nefret ettim hayvana aksesuar gözüyle bakan basit kadının teki.

sadce sacları cok guzel
yuzunde vucudunda asırı kusur var madem estetık yaptrıyosun tam yaptır kardesım:KK52:

X