PariS HiLToN

Düzgün giyindiğinde gayet sevimli ve güzel olabiliyor dimi?
Ama gözleri lens sanırım... Ve ayakları kötü:)
Siz ne düşünüyorsunuz?

Evet gözleri lens Çoğunlukla elegance kullanıyomuşşş oleymişşş
this_is_paris1.jpg

bende parise hastayım.güzel bir bayan değil bence ama çok gösterişli vede tarzı harika

Günlük hayattaki tarzı hakkında biraz olsun fikir sahibi olduk sanırım bu fotolarla:)

ben sewmem ama kıyafetleri ii tasıo hatun bide ayakları cokkkk kotu yhaakannehir

çok ama çok itici qzlde bulmuyorum.. oysaki yüz hatları düzqün o lensleri takmasa saçınıda daha doğal bi renqe boyatsa ztn sarı saç mavi qöz uyumunu oldum olası sevmem :) daha qzl qörünür .bir insan kendini neden çirkinleştirir anlamam.. erkek kardeşimde çok qzl ve çok seksi buluyor paris i kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
kendini teşhir eden kadınları itici buluyorum dolayısıyla paris i de itici buluyorum. giyim konusunda zevkli ama "GERÇEKTEN GİYİNDİĞİNDE"

kendini teşhir eden kadınları itici buluyorum dolayısıyla paris i de itici buluyorum. giyim konusunda zevkli ama "GERÇEKTEN GİYİNDİĞİNDE"

Bencede gerçekten giyindiğinde zevkli oluyor:)))
Gerçi ben günlük kıyafetli halini ararken nette baya zorlandım genelde cıbıl cıbıl geziyooor:))

Ya aslında paylaşılıcak okadar güzel resimler ve bilgiler var ki ama bu kadını fazla semediğimden hiç uğraşamıcam bile.
Ama eğer fanatik olsaydım eminim sizide fanatiği bile yapardım =P

paris-hilton-twitter-01.jpg

paris-hilton-twitter-03.jpg

paris-hilton-twitter-09.jpg

paris-hilton-doug-reinhardt-pda-lax-01.jpg

paris-hilton-tonsil-hockey-01.jpg

paris-hilton-doug-reinhardt-party-04.jpg

paris-hilton-doug-reinhardt-party-11.jpg

paris-hilton-doug-reinhardt-party-05.jpg

paris-hilton-butter-birthday-03.jpg

paris-hilton-butter-birthday-12.jpg

paris-hilton-butter-birthday-15.jpg

josie-maran-interview-10.jpg

paris-hilton-turkey-time-01.jpg

paris-hilton-turkey-time-12.jpg

paris-hilton-doug-reinhardt-beach-08.jpg

paris-hilton-doug-reinhardt-hawaii-03.jpg

paris-hilton-doug-reinhardt-hawaii-12.jpg

paris-hilton-aspen-christmas-06.jpg

paris-hilton-aspen-christmas-12.jpg

paris-hilton-aspen-christmas-55.jpg

paris-hilton-gypsy-02.jpg

paris-hilton-gypsy-04.jpg

07.jpg

02.jpg

Photo&

paris-hilton-fairy-dust-09.jpg

Son düzenleme:
bon bon bakisindan gicik oluyorum.ayrica hic guzel bulmuyorum bu hatunu.her bir yeri estetik.adeta gicik oluyorum bu karidan

estetikmi neresi estetik ki hiçbir yeri güzel değil zaten bide gözleri bi acayip sanki biri küçük biri fazla büyük

Sol gözünde bi sorun var sanırım kapağı düşük.

Ayakları çok çirkinmiş yahu..Plajda bile ayakkabıyla geziyor..Koımpleks yapmış herhalde.estetik yaptırsa ya. Ama pardon ayağa pek yapılamıyordu di mi estetik yoksa kesin yaptırırdı.

Yüzünü beğenmiyorum ama bazı elbiseleri ve ayakkabıları güzel. Ancak sanmıyorum ki hepsi onun seçimi olsun, o zekaya sahip değil nitekim...

Bencede gerçekten giyindiğinde zevkli oluyor:)))
Gerçi ben günlük kıyafetli halini ararken nette baya zorlandım genelde cıbıl cıbıl geziyooor:))

kaydirigubbakcemile3 aynenn cnm giyinik bulmak biraz zor oluyor=) cıbıl cıbıl gezmek yerine hep böyle olsa eminim daha çok hayranı olurdu:hulya:

gözleri lens var nette zaten, saçlarının sarısı da çok çakma, doğada öyle bir sarı yok zaten saç olarak neyse.. Bir de gözler felaket, o ne yapsın onun suçu değil belki de =) ama en sinir olduğum göz yapısı ya işte, düşük, göz bebekleri gözükmüyor bile, bazen etrafımda rastlıyorum çok nadir, herkeste de bir hayranlık renkli diye, o gözlere çok güzel diyolar, gözükmüyo ki gözleri nerden biliyosun güzel olduğunu.. tarzı da vasat işte.. bugün tüm konulara yazdım =))

kkızlar herkes ayaklarının çirkin olduğunu söylemiş hangi fotosunda ayakları var meraettimde=)

X