• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfuum

sslaslmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
26
8
38
29
Kizlar merhaba armani code ve coco mademoiselleyi en iyi hangi açık parfum markasi yapiyor?

Bargelloda denediğimde ikisi de tenimde kalici oldu canim
Bargello çok kalıcı oluyo.. D&P yi de ben orjinale 1 tık yakın buluyorum genelde.. Birde hiçbiri yokken hep D&P vardı ya hani eskiden beridir.. Ondanmıdır nedir güveniyorum açık parfüm olarak.. ikinci sırada benim için bargello var bargelloyuda seviyorum.. :)

Bargello çok kalıcı oluyo.. D&P yi de ben orjinale 1 tık yakın buluyorum genelde.. Birde hiçbiri yokken hep D&P vardı ya hani eskiden beridir.. Ondanmıdır nedir güveniyorum açık parfüm olarak.. ikinci sırada benim için bargello var bargelloyuda seviyorum.. :)
Aynen benim icin de ilk olarak dp var genelde bargellodan daha yeni yeni almaya basladim dp genel olarak cok benzetiyor kokulari

büyük ıhtımal bargellodakıler iyidir..
bu arada ben de burberry klasık ya da amor amor gibi kalıcı ama mutlaka vanılyalı biraz çiçeksi ama şeftali notası agır basan parfüm arıyorum ..
hangi parfümü beğendiysem içinde mandalina ya da şeftali oluyor ve çok güzel oluyor ))

Back
X