- 13 Haziran 2011
- 12.659
- 7.700
- 448
- Konu Sahibi MeLeZGuZeL
-
parfümümden vazgeçemiyorum. indirime girdiğinde 6 şişe birden aldım
parfümümden vazgeçemiyorum. indirime girdiğinde 6 şişe birden aldım
Hnagi parfüm bu acaba:107:
Pink sugar çok aşırı tatlı değil mi?
arkadaş tatlı koku istemiş o yüzden önerdim...
ben hiç sevmem tatlı kokuları
arkadaş tatlı koku istemiş o yüzden önerdim...
ben hiç sevmem tatlı kokuları
esim tatlı sekerli seviyo seker+meyve olunca midemi bulandiriyo pink sugarı denicem cokmu seker
avon celebre kullanıyorum ben yaklaşık 7-8 senedir. avon'un bayıldığım tek ürünüfarklı kokular denedim ama olmuyor, bundan vazgeçemiyorum.
biten şişeleri bile atamıyorum yaa. başka hiç bişeye bu kadar bağlı değilim
ek olarak şekerli kokulardan da chanel candy'i çok severdim. ama 1 şişeden fazla kullanamadım...
kızlarya banada yardım edinbende böyle bnle özdeşleşicek değiştirmiceğim işte hayatımın parfümünü buldm diyebilceğim bi parfüm istiyorum.sarışınım beyaz tenliyim.bna gidicek bi parfüm bilen varmı. böyle hafif ama kalıcı tatlı bi parfüm olsun.çok şekerli değil. 30kere st üste sıksamda baymıcak bişey.ferah tatlı hafif pudramsı... anlatabiliyomuyum
kızlar bende iki yıl öncesine kadar bir sürü parfüm deodorant alırdım sonra iki yıl önce bir parfümbuldum müthiş bir koku hem benim için bir anlamı var çok özel bu arada erkek parfümü bayılıyorum bu kokuya ve artık sadece onu kullanıyorum değiştirmek istesem bile olmuyor hep bu kokuyu arıyorum kullanmasam özlüyorum 1-2 parfüm olsun istiyorsunuz ama bunun için önce doğru parfümü bulmanız lazım
Candy de feci tatlı bir koku. Ben başladım ama bitiremedim
migrenim olduğu için, yarım bıraktım.
7-8 sene ne demekkk fıuuuuuuuuuu(ıslıkkkk)
Ben 7sene parfüm kullansam piyasadan toplatırım.
Benim o benimmmmmm
Erkek parfümü müAaaa hangi parfüm canım o?
Ah bir bulsam ben de hayatımın parfümünü
Şimdilik aşkımın aldığı Leau The One favorim
candy ve pinksugar benziyomu hangisi güzel
canım bu kadar şaşırma erkek parfümü kullanan çok kadın var kadın parfümlerini hiç sevmiyorum ben ya şekerli ya meyveli ağır iç bayan kokular ben fresh kokular seviyorum böyle kokularda en iyi erkek parfümlerinde var parfümün adına gelince kusura bakma söyleyemem bu bir sırben parfümümün adını kimseye söylemiyorum çünkü o benim kokum bana özel benim imzam
Benim için yaz,kış,gece,gündüz fark etmez.Ağır bir parfüm kullanıyorum,o yüzden gündüz ve yaza uygun değil ama napiyim.Başka bir parfüm sıkınca kendimi parfü
müme ihanet etmiş gibi hissediyorum.Zaten tenimde ondan başkasını kabul etmiyor.Her bitişinde ki zaten bir şişeyi 1 senede ancak bitirebiliyorum,o kadar ağır bir parfüm.Başka kokulara acaba nasıl,değiştirsem mi diye bakmıyor değilim ama sonu.ta yine onu alıyorum.COCO CHANEL MADEMOİSELLE
Benim için yaz,kış,gece,gündüz fark etmez.Ağır bir parfüm kullanıyorum,o yüzden gündüz ve yaza uygun değil ama napiyim.Başka bir parfüm sıkınca kendimi parfü
müme ihanet etmiş gibi hissediyorum.Zaten tenimde ondan başkasını kabul etmiyor.Her bitişinde ki zaten bir şişeyi 1 senede ancak bitirebiliyorum,o kadar ağır bir parfüm.Başka kokulara acaba nasıl,değiştirsem mi diye bakmıyor değilim ama sonu.ta yine onu alıyorum.COCO CHANEL MADEMOİSELLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?