- Konu Sahibi MeLeZGuZeL
-
valla arkadaşım bende bu durumdan muzdaribim...
maymun iştahlıyım parfüm konusunda...
evde belki 10-15 çeşit parfümüm var ve her gün faklı koku sıkıyorum...
ama hoşlanmıyorum bu durumdan...
1 tane kullanayım benimle özdeşleşsin istiyorum...olmuyor...
koku benimle bütünleşmeli diye düşünüyorum.. sık parfüm değiştirmek bana göre değil.. deo. haricinde 2 parfüm kullanıyorum.. yazın gucci rush 2 kullanıyorum, kışın jean paul gaultier..
yıllardır böyle, çokta mutluyum
parfümler renkler gibidir kıyafetlerinin renkleri birbirine nsl uyumlu olcaksa parfümde öyle olmalı.yazlığı kışlığı değil ruh haline göre olmalı bence..elinin altında 2-3 parfüm olduktan sonra kıyafetine saçını topladığına veya açtığına göre o an istediğin parfümü kullanırsın :44:
valla arkadaşım bende bu durumdan muzdaribim...
maymun iştahlıyım parfüm konusunda...
evde belki 10-15 çeşit parfümüm var ve her gün faklı koku sıkıyorum...
ama hoşlanmıyorum bu durumdan...
1 tane kullanayım benimle özdeşleşsin istiyorum...olmuyor...
koku benimle bütünleşmeli diye düşünüyorum.. sık parfüm değiştirmek bana göre değil.. deo. haricinde 2 parfüm kullanıyorum.. yazın gucci rush 2 kullanıyorum, kışın jean paul gaultier..
şeker kokusu yok canım..çiçek kokusu.. hiç bildiğim şeker kokusuda yok ya.. hani kokulara bakınca hep denk geliyorum ama isim bilmiyorumcanım jean paul gaultier cicekmi kokuyodu bildiğin seker kokusu varmı
şeker kokusu yok canım..çiçek kokusu.. hiç bildiğim şeker kokusuda yok ya.. hani kokulara bakınca hep denk geliyorum ama isim bilmiyorum
Aynennn benArtık bir yerden sonra erkek arkadaşımın başının
etini yemeye başladım "aşkım sürekli hangi parfümü kullanayım,
sen hangi parfüm kokusunu alınca beni düşünüyorsun" diye.
Garibim bıktı aynı cevabı vermekten
"Senin kokun senin kokundur aşkım sana özel, parfümle
ne alakası var. Parfüme göre mi tanıyacağım kokunu,
hem aynı parfümü başkası sıkınca bana tanıdık gelmiyor
ki senın kokunla birleşince tanıyorum"QUOTE]
erkekler koku konusunda garipler gerçekten...
benim onca orjinal bol paralar harcadığım parfümlerim varken eşim hangisini beğeniyor biliyormusun
avon celebre :44::44::44:
kızlar bu konudan muzdaripleri bulmusken sorayım seker kokusu arıyorum bilen sölesin:92::92::92:lolita tam istediğim gibi degil bitti zaten obaska istiyorum
nina riccinin cesitleri var dimi bunu hagisini söleyip isticem ya insan aradığını bulamayıp birsürü koku kullanınca kendi kokusu olmuyo teuzemin kızı lacoste kullanır yıllardır onada cok gider.herkes bu kokuda onu hatırlar bütünlesti.eşimin parfümü hiç degişmez benle bütünlesti der benim kokum der öle sinir olurumkibenim yok beni hatırlatan
erkekler koku konusunda garipler gerçekten...
benim onca orjinal bol paralar harcadığım parfümlerim varken eşim hangisini beğeniyor biliyormusun
avon celebre [/B] :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?