Parfümünüz imzanız mı?

Parfüm imza mı olmalı yoksa değişmeli mi?

• Kokuyu duyanlar seni anımsamalı.

OY: 27 56,3%
  • Her gün yeni bir koku çıkıyor. Tek parfümle hayat mı geçer?

OY: 9 18,8%
  • Sürekli kullandığım parfümümü sadece özel günlerde değiştiririm.

OY: 3 6,3%
  • Arada parfümümü değiştiririm fakat sonra kendi parfümüme dönerim.

OY: 8 16,7%
  • Diğer...

OY: 1 2,1%

• Ankete Katılan
    48
çok sık parfüm değiştiriyorum bende bende bi yazlık bi kışlık bide özel gecelerde sıkmak için parfüm bulmak istiyorum yıllarcada sıkılmıyım benimle özdeşleşsinler istiyorum çokmu şey istiyorum

beğendiğim kokular valentine rock'n rose couture,gıvenchy absolutely ırresıstıble ve jagler ama kesin bu benimdir dediğim parfümüm olmadı hiçbir zMAN hep değiştirmişimdir kokularımı sıkılıyorum ben bi süre sonra aynı kokudan

Konuyu açalı ne kadar zaman geçti, hala tek parfüme düşemedim
Koku aşığıyım biraz zor düşerim. Napalımmmmm kader utansın

Konuyu açalı ne kadar zaman geçti, hala tek parfüme düşemedim
Koku aşığıyım biraz zor düşerim. Napalımmmmm kader utansın

ben de senin gibiydim önceden bir sürü parfümüm vardı doymaz sürekli de alırdım nerde parfüm standı görsem hemen koşar koklardım ben de koku aşığıydım yani ama ben bile tek parfüme düşebildim iki senedir de onu kullanıyorum sen de kokunu bulursun belkiyalnız hep aynı parfümü kullanmanın da şöyle zor bir tarafı var bir süre sonra kokuya alışıyorsun eskisi gibi kokmuyor ben de şu an da kadın parfümü kullanıyorum (normalde erkek parfümü kullanırım)15 gündür falan ve şimdiden baydı beni kokusu midem bulanıyorkokumu özledim

Ben de bir kaç favori belirledim canım. Bakim bakimmm kaç taneymişşşş..... 6 tanecikkkk

Ne kadanda azmış şimdi escada magnetizm kullanmıştım bi kere çevirip kokunuz ne demişlerdi çok hoşuma gitmişti
Ck euphoria
lady million (bugün baktım hoşuma gitti)
veeee kararımı verdim açıklıyorum ultraviolett erkek arkadaşım biz daha ilk çıkmaya başladıgımız zamanlarda arkadaşına parfümün adı ne çok güzel kokuyo demişti adını unutmuştum ben bugün hatırladım
hemen gidip bi ultraviolet edinip imzam yapmayı düşünüyorum

Biz ilk çıkmaya başladığımızda ben She (kırmızı) kullanıyordum, erkek arkadaşım hala ona "senin kokun" diyor
En kötü ihtimal She stoklayıp onu kullanıcam ömür boyu

Şimdi kullandıklarım:
D&G Light Blue
D&G Leau The One
Lacoste Pour Femme
Cacharel Promesse
Bvlgari Omnia Crystalline
Dior Addict 2
Gucci Envy Me
Adidas (yeşil)
She (mor)

onu yakıştırmış demek sana
ne kadanda çok imzan var light blue açık tenlilere uygun diye duymuştum hep ama senin adın melez olduğu için melezler esmer olur diye dşündüğüm içinde o parfümü sana yakıştırmadım

Yok tatlım benim melezliğim rengimde değil, eknik kökende
Buğday tenliyimm

ben koku manyağıyım.. bazen abartıp aşırı sıkabiliyorum.. O Yüzden hafif kokular kullanmayı yeğliyorum. Jennifer Lopez ismi altında üretilen parfümü, bi ara aşk kokusu vardı elmalı,.... say say bıtmez..üstelik sadece parfumlerle kalmayıp deodorant alıyorum her yerden..Biri beni durdurmalı..Koku fanatiği oldugum için erkek arkadaşımda kokusuna çok dikkat eder..:18: öğrendiki koku en hassas noktam gidip parfum almış..Kocaaamaaan şişe dior ben artık başka koku kullanmıyorummm yaz, kış,ilk bahar, son bahar artık belli.. taakii dayanabıldıgım noktaya kadar..

bende aynıııı sizin gibiyiiimmmm ama bende hastalık derecesinde parfüm hastasıyım ben şu an 100 e yakın parfümüm var hergün farklı farklı sıkıyorum sürekli parfüm alıyorummm bende yazın bir kışın bir kokum olsun benimde özdeşleşsin istiyorum ama parfüm almadan duramıyorumm :S

Candy de feci tatlı bir koku. Ben başladım ama bitiremedim
migrenim olduğu için, yarım bıraktım.

7-8 sene ne demekkk fıuuuuuuuuuu(ıslıkkkk)
Ben 7sene parfüm kullansam piyasadan toplatırım.
Benim o benimmmmmm
z
aynen :)) keske bizde o kadar uzun süre kullanabilsekk

Tek kokuda ısrarcı değilim.. zaten benım gibi bir parfüm manyağı tek koku ile asla yetinemez:))

Sadece 2-3 tane salt kokularım vardır hani çevremdekiler duyunca janna geldi anlarlar.. ama onun dışında arada yeni parfümler denemeyi de severim tabiki)

Evet benim parfumum imzam oldu kizim dogdugundan beridir 1 yil oldu burberry london kullaniyorum baska parfum kullanmadim hic =) kizim bile bu kokuyu alinca anne diyo =) bide sikica sarilip parfumumu kokluyo okadar mutlu ediyoki beni prensesim baska parfum arayisina girmek bile istemiyorum❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…