- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
- Konu Sahibi pinkpantera
-
Bazı kadınlarda, bende de olduğu gibi, kadın parfümleri güzel kokmuyor sıkınca. Olması gerektiğinden çok farklı kokuyor.
Ben de eşime aldığım parfümden bazen kendime de alırım, ya da ortakçısı olurum :)
Önerebileceğim parfüm var da, erkekler için işte
AAA Bak bunu bilmiyordum sayənizde öyrəndim cok tşk ederimSayıyorum;
1. Bruno Banani (beyaz şişe, altın kapak)
2. Joop (Homme)
3. Armani Gio (doldurma parfümde E03 galiba)
4. Calvin Klein One
5. Jean Paul Gaultier (açık mavi şişe, erkek vücudu var)
6. Hugo Boss (top gibi yuvarlak, siyah turuncu renginde)
7. Gucci (kırmızı, yazısız, ve dikdörtgen şeklinde)
Devamlı kullandıklarım: 1, 2 ve 3. Kalıcılığı uzun olur, çamaşırları yıkarken, ya da ütü yaparken sıvı yere 1-2 damla damlatın, o da etkili olur ☺
Canim merak etdim nasil kokusu var. ben sikib ciktimda baskasinin fark ede bileceyi bir parfüm ariyorum .Dominique Ropion- Portrait of a lady
Başka parfüm tanımam.Ancak kış parfümüdür yazın kullanılmaz.Bitecek diye ödüm kopuyor
Arap parfümleri gibi diyeyim ama mis gibi kokuyor.Ben o tarz parfümleri sevdiğim için benim çok hoşuma gidiyor.Ancak kışlık bir parfüm ben gece dışarı çıkarken falan sıkıyorum bitmesin diye.Ama biraz tuzlu.Bana nişanlım almıştı.Canim merak etdim nasil kokusu var. ben sikib ciktimda baskasinin fark ede bileceyi bir parfüm ariyorum .
Cok saol aciklama icin canim tsk ederimArap parfümleri gibi diyeyim ama mis gibi kokuyor.Ben o tarz parfümleri sevdiğim için benim çok hoşuma gidiyor.Ancak kışlık bir parfüm ben gece dışarı çıkarken falan sıkıyorum bitmesin diye.Ama biraz tuzlu.Bana nişanlım almıştı.
Tek geçerim
Tesekkür ederim paylaşdığın için canimTek geçerim
Bende kullandim bundan prefect yaniTek geçerim
Ben Avon kulaniyorum fiyatda uyğun konularda guzelAAA Bak bunu bilmiyordum sayənizde öyrəndim cok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?