- Konu Sahibi incirlibitter
-
aranızda avon incandessence kullanan varmı varsa nasıl bı koku solermısınız alıcamda kokusuna bakamadım
Kalıcılığı fena olmayan hoş ve biraz farklı bir kokudur tavsiye ederim
aranızda avon incandessence kullanan varmı varsa nasıl bı koku solermısınız alıcamda kokusuna bakamadım
DKNY Gold parfümüm var, amerika'dan aldım. birkaç fıs kullandım aynen duruyor.
altın kaplı gibi kabına vurulup ablamın da gazıyla, beğenisiyle aldım ama bnm tenime gitmiyo işteekadınsı kokusu var. ben çiçekli pudralı kokuları tercih ediyorum..
Bu arada dün Christian Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle aldım herkese tavsiye ederim, normal Hypnotic Poison'dan çok daha kalıcı bir parfüm.
çok kadınsı bir koku o. bana hiiiç gitmiyor. gaza gelip almıştım, sonra ablama hediye ettim. bilsem burda takas yapardım..
DKNY Gold parfümüm var, amerika'dan aldım. birkaç fıs kullandım aynen duruyor.
altın kaplı gibi kabına vurulup ablamın da gazıyla, beğenisiyle aldım ama bnm tenime gitmiyo işteekadınsı kokusu var. ben çiçekli pudralı kokuları tercih ediyorum..
merhaba seertmece euphoria ya talibim gıvenchy ıle takas yapmak ıstersendior dune 80ml
hermes eu de merveilles 45ml
avon little black dress 35ml
celvın cleın truth 15ml mını boy
kevın kleın euphorıa 90ml
hadi hadi şeker.. canım takas ister
arkadaşlar şu an mesaj sayım az olduğu için özel mesaj atamıyorum. mell o yüzden iu anda sana mesaj atamıyorum. en kısa sürede sorunu halledip mesajlarınıza cevap vericem=)))
Kızlaaaar christian lacroix rogue 'i çok beğeniyorum....bende parfüm olarak bond gırl var..ayrıca face sayfamdada ürünlerim var eğer beğenirseniz takas yapalım...
Ucuzca Nur | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?