• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfümümü takas etmek istiyorum diyenler buraya

DKNY Gold parfümüm var, amerika'dan aldım. birkaç fıs kullandım aynen duruyor.

altın kaplı gibi kabına vurulup ablamın da gazıyla, beğenisiyle aldım ama bnm tenime gitmiyo iştee:43: kadınsı kokusu var. ben çiçekli pudralı kokuları tercih ediyorum..

dior dune 80ml
hermes eu de merveilles 45ml
avon little black dress 35ml
celvın cleın truth 15ml mını boy
kevın kleın euphorıa 90ml

hadi hadi şeker.. canım takas ister :27:

hermesi ve celvin clein eternity takas yaptım listeden cıktı.. fifth avenue kullandım... takastan almıştım teşekkurler.. çiçeksi sabunsu bi koku

dkyn gold a talibim :74:

altın kaplı gibi kabına vurulup ablamın da gazıyla, beğenisiyle aldım ama bnm tenime gitmiyo iştee:43: kadınsı kokusu var. ben çiçekli pudralı kokuları tercih ediyorum..

Jennifer Lopez Live Lux 15ml EDP (30ml'den kalan)
Paris Hilton Heiress 30ml EDP ( 100ml'den kalan)
Paco Rabanne Lady Million 80ml EDP (1 fıs sıktım)
The Body Shop Strawberry 60ml EDT (sıfır)
The Body Shop Amorito Çikolata Kokusu 25ml (5 ml kullanıldı)
Bottega Verde Vagnilia 30ml EDT (Gerçek Vanilya Tohumundan üretilmiş Vanilya kokusu) made in Italy
bu parfümden 2 adet var elimde
Estee Lauder Emerald Dream 45ml (5ml kullanıldı)
Britney Spears Hidden Fantasy 100ml EDP (1 fıs sıkıldı) ee denemeden alınca böyle elimde kalıyo :(
Versace Red Jeans 75ml EDP (Sıfır, 1 fıs sıkıldı)

Şimdilik takaslıklarım bunlar, sıkıldığım başka kokular olursa eklerim, parfümden, makyaj malzemesinden bol ne var bende :)

Bu arada dün Christian Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle aldım herkese tavsiye ederim, normal Hypnotic Poison'dan çok daha kalıcı bir parfüm.

Son düzenleme:
incanderssense kalıcı olmayan bir koku ben pek sevmiyorum.

elimde ithal parfümler var yurtdışından kardeşim getiriyor. yarısını kullanıp sıkılıyorum. isteyenler olursa bir iki tanesni yazayım.

burbery brt 30ml set
hot coture 45ml kadar
avon christion 45ml den fazla

çok kadınsı bir koku o. bana hiiiç gitmiyor. gaza gelip almıştım, sonra ablama hediye ettim. bilsem burda takas yapardım..:1:

Evet canım kadınsı bir koku, ben genelde kadınsı kokular kullanıyorum çok hoşuma gidiyor, burada takasa koyacak olan çıkarsa 2. bir şişeye hayır demem :) Uzun süre kullanacağım sanırım çok sevdim bu kokuyu

arkadaşlar şu an mesaj sayım az olduğu için özel mesaj atamıyorum. mell o yüzden iu anda sana mesaj atamıyorum. en kısa sürede sorunu halledip mesajlarınıza cevap vericem=)))

merhaba eğer düşünürsen gıvenchy ıle takas edebılırız bewnım parfumum aynen pudra kokuyor cok guzel bı parfum sizin parfüm kaç ml

Back