• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfümümü takas etmek istiyorum diyenler buraya

sende bond girl vardı dimi canım? ona karşılık düşündüğün bir parfüm varmı dilersen bende 50 ml. oriflame chiffon var,

canım bond gırl iki tane vardı biri gitti diğerinide kullanmaya başladım ama onu christian lacroixle takas yapmayı düşünüyorum ancak :(

arkadaşlar, napıyonuz görüşmeyeli? kim kimle neleri takas etti, burdan paylaşın lütfen.. :3:

bişey sorcam bilenler yardımcı olursa sevinirim. takastan aldıgım bir parfümün basma yeri, yani pompası bozuk, parfümü püskürtmüyor.. :59: bunun çaresi nedir?

çok ilginç yahuu:)

neysee...

senin elinde başka hangi parfümler var mavi? chiffonla takas yapmak istermisin, bi kaç takas yapalım laf oluyor:52:

arkdslr anlastıgmz taktirde takas nasıl yapılıyor.anlatabilir misiniz.buarada bendeki burberry orjınal ve bıkac fıs sıkılmıstr.cok azcık yani

peki sen karşılığında nası bir parfüm istersin, ben burberry istiyorum ben de çok az ya da hiç kullanılmamış avon ve oriflame parfümler var.

canım christian lacroix bayan dimi.kırmızı şişeli.Ne istersin karşılığında

evet kırmızı şişe sizde hangı parfumler var eğer hoşuma gıden bır parfum olursa takas edebılırız avon parfumuyle takas etmeyı dusunmuyorum elımde vücut losyonuda war cok az kullandım 1 sefer onuda verebılırım isrtersenız ama dedgım gıbı avon parfumu dusunmüyorum yada avon olursa 2 parfum duswunurum cunku bu parfum bılıyorsunuz fıyatı yuksek

evet kırmızı şişe sizde hangı parfumler var eğer hoşuma gıden bır parfum olursa takas edebılırız avon parfumuyle takas etmeyı dusunmuyorum elımde vücut losyonuda war cok az kullandım 1 sefer onuda verebılırım isrtersenız ama dedgım gıbı avon parfumu dusunmüyorum yada avon olursa 2 parfum duswunurum cunku bu parfum bılıyorsunuz fıyatı yuksek

bende dediğim gibi şimdilik sadece avon bond gırl var.Christian lacroix şu anda indirimde 30 küsürdü fiyatı...

fleur nasıl bir parfüm? ucuz diye sepete atıverdim cheapsmellsden inşallah pişman olmam:86:

ben aslında beğenıyorum yogun bır cıcek kokusu arada ınsanın burnuna cok hafıf şekerde gelıyor gıbı ama genel olarak çiçek kokusu ve inanılmaz kalıcı en az 2 gun kalıyor zaten turkıyede olmayan bır parfum ucuz bır parfum ben pahallı parfumler kullanıyorum ama bunun kalıcılıgını onlarla yarıştırırım cook kalıcı bır parfum sabah sürüyorum gece halen uzerımde almakla ıyı etmışsiniz inşallah kokusunuda begenırsınız

Back