parfümümü takas etmek istiyorum diyenler buraya

Geçen gün sevgililer günü indirimiyle YKM'den kendime Paco Rabanne Black Xs aldım :) Çok mutluyum, mis gibi şeker kokuyo:) Sevgilimdende Paco Rabanne Lady Million hediye geldi, kokusunu beğenmedim, takasa koyuyorum Sıfır, 2 kere fıslattım. Sevdiğim bir kokuyla değiştirmek istiyorum, örneğin Hypnotic Poison Eau Sensuelle'i olan varsa lütfen bitiyorum o kokuya Ya da Bvlgari Jasmin Noir olabilir, böyle kadınsı kokular istiyorum

Bu arada parfüm severlere bi haber vereyim, Paco Rabanne Black Xs'i YKM'den 109 TLye aldım, 80ml EDT + 150ml Body Lotion Hediye Setiydi

Ayrıca dikkatimi çeken diğer parfümde 100ml EDT Jean Paul Gaultier Classique Summer Fragrance 68 TL idi, şaka gibi.

Birde Nina Ricci hediye setlerinde acayip indirim vardı

miss dior cherie m var orjinal kuzenim almıştı. ama ben beyaz tenliyim ağır geldi. çok ideal bi kış, gece kokusu

meleğim1985 ile takasımızı yaptık sayılır. ben de göndercem inşallah.. pttdekiler sağolsun parfümü bütün çanakkaleyi gezdirdiler 1 hafta boyunca....ben de ona göndercem. meleğim arkadaşım hiç de sorun yapmadı önce sen gönder dediğimde:))))
ben de ona wish of loveyi göndercem

seertmece!! sana özel mesaj attım ama mesaj kutun doluymuş
burdan yazıyorum hermes ve calvin klein truth a talibim=) karşılığında 100ml miss dior cherie göndericem=) gerçi birazcık kullandım ve kutusu yok ama 90ml filandr onaylarsan fotosunu koyarım canm

dior dune 80ml
hermes eu de merveilles 45ml
avon little black dress 35ml
celvın cleın truth 15ml mını boy
kevın kleın euphorıa 90ml

hadi hadi şeker.. canım takas ister :87::86:

Kızlar bende de dore parfüm var süper kokusu elimde 2 tane olduğu için birini takas edebilirim....
Resim ekliyorum

50 ml. hiç kullanılmamış AVON- Christian Lacroix Rouge parfümümü takas etmek istiyorum ben de..

arkadaşımda vurulup almıştım ama benim tenime gitmedi. kadınsı bir koku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…