- Konu Sahibi incirlibitter
-
sende bond girl vardı dimi canım? ona karşılık düşündüğün bir parfüm varmı dilersen bende 50 ml. oriflame chiffon var,
wish of love var bende kullanılmamış.ancak kutusu yok.sende ıncandessence varmı yoksa wisf of love kullanılmamışsa yapalım our blancayla
wish of love var bende kullanılmamış.ancak kutusu yok.
koca forum içinde küçücük bir başlık bu sonuçta, neyi sıktı anlamadım?
Bi şişe parfümü takas edemediniz be
önce sen gönder.ben pur blancayı alınca sana gönderirim. sonuçta burada herkes biliyor benim takaslarımı.senin ilk takasın olacak değil mi?peki yapalım takas yarın gönderelim ürünleri
arkdslr anlastıgmz taktirde takas nasıl yapılıyor.anlatabilir misiniz.buarada bendeki burberry orjınal ve bıkac fıs sıkılmıstr.cok azcık yani
canım christian lacroix bayan dimi.kırmızı şişeli.Ne istersin karşılığında
evet kırmızı şişe sizde hangı parfumler var eğer hoşuma gıden bır parfum olursa takas edebılırız avon parfumuyle takas etmeyı dusunmuyorum elımde vücut losyonuda war cok az kullandım 1 sefer onuda verebılırım isrtersenız ama dedgım gıbı avon parfumu dusunmüyorum yada avon olursa 2 parfum duswunurum cunku bu parfum bılıyorsunuz fıyatı yuksek
40 ml gıvenchy be
45 ml christian lacrox
85 ml myfair fleur
45 ml avon soft musk
TAAAKKKKKASSSSSSTTTTAAAAAA
fleur nasıl bir parfüm? ucuz diye sepete atıverdim cheapsmellsden inşallah pişman olmam:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?