• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfümü yapılsa dediğiniz kokular

Canım şimdi vimjo dan siparişi verdim bile harikasın çok teşekkür ederim hiç haberim yoktu bu üründen :52: Ben şimdi misss gibi damla sakızımı kokucaaaammmm

ben de bayılırım damla sakızına ya inanmıyorum sprayi mi varmış pahalı mı acaba ben de bakayım teşekkürler... :71:

rica ederim kızlar pahalı değil ben 13 liraya aldım baya büyük bi şişe zaten
internetten kargo falan en fazla 20 lira olur

ben de bayılırım damla sakızına ya inanmıyorum sprayi mi varmış pahalı mı acaba ben de bakayım teşekkürler... :71:

vimjodan sipariş verdim ben canım kargo ücretiyle birlikte 17 buçuk ..Hemde kapıda nakit ödeme yapabiliyosun çok merak ediyorum yaa nasıl kokuyor acabaa.. Birde çikolatalısı vardı oda güzeldir heralde..

Ben ilkokuldayken kokulu silgiler vardı.üstünde arı resmi olan pembeli ,sarılı.Çok güzeldi.nostalji olurdu hem o günlerime giderdim :)))

vimjodan sipariş verdim ben canım kargo ücretiyle birlikte 17 buçuk ..Hemde kapıda nakit ödeme yapabiliyosun çok merak ediyorum yaa nasıl kokuyor acabaa.. Birde çikolatalısı vardı oda güzeldir heralde..

çikolatalısı çok ağır kokuyo karamelli ve vanilyalı harika bi de böğürtlen mi ne vardı reçel gibi çok ağırdı
ama ben damla sakızlıyı daha çok seviyorum

Back